Golfens Dag

Vi får gæster i SGK 28. april, og forhåbentlig mange. Det er nemlig Golfens Dag, og vi slår dørene op for alle, der har lyst til at prøve kræfter med verdens bedste og mest sociale sportsgren.

< Tilbage
28-04-2019

Emily slår igennem for SGK på den europæiske scene
Emily er vokset op i SGK og slår igennem på den europæiske kvindetur, Ladies European Golf, i 2019 - stadig for Smørum Golfklub. (FOTO: TRISTAN JONES/LET).

Søndag 28. april kan du hos Smørum Golfklub tage dine første skridt på en golfkarriere, der for nogle både kan føre til berømmelse og rigdom. For alle er det imidlertid helt sikkert, at det er vejen til masser af underholdende timer i selskab med ligesindede, samtidig med at du passer fortrinligt på dit helbred.

Golf er nemlig både sundt, morsomt (og ind i mellem virkeligt frustrerende), men med de nye regler er spillet blevet lidt mindre kompliceret og tidskrævende end tidligere. Og hvem har i øvrigt ikke tid og lyst til at passe på sit helbred, når man samtidig kan hygge sig..?

”28. april mellem kl. 10.00 og 15.00 åbner vi Par 3-banen og Pitch & Putt-banen for alle, der har lyst til at spille og vide mere om golf. Der vil være frivillige fra klubben, som introducerer gæsterne til, hvordan man spiller golf. Derfor er Golfens Dag i Smørum Golfklub det helt rigtige sted og tidspunkt, at lære mere om spillets finurligheder. Klubbens har det nødvendige udstyr, som du kan låne”, siger golfdirektør Keld Østergaard Christensen.

Arrangementet er en årligt tilbagevendende begivenhed under mottoet ”Vær Aktiv – For Livet”, og det passer fint. Blandt andet svenske undersøgelser fra Karolinska Instituttet har vist, at golfspillere typisk lever fem år længere end andre, der ikke har motioneret på samme måde.

Fra start til top
Det fantastiske ved ”walking chess”, som mange også kalder spillet, er, at man ikke behøver have muskler, være i topform eller have et abnormt højt kondital for at kunne deltage. Alle, der kan bevæge sig rundt på golfbanen kan spille med, og spillet er så genialt indrettet, at alle kan spille med og mod alle – uanset alder og niveau.

”Jo før man begynder at spille golf, desto mere vil man senere hen glæde sig over, at man kom i gang. Vi er i Smørum Golfklub kendt for at have en særligt effektiv junior- og begynderafdeling, og der er blandt andre de nu professionelle Nanna Koerzts Madsen og Emily Kristine Pedersen opvokset. De spiller i dag på henholdsvis LPGA i USA og LET (Ladies European Tour). Klubbens damer er desuden regerende Danmarksmestre, mens herrerne er i eliteserien”, siger Keld Østergaard Christensen.

Smørum Golfklub er Danmarks største med 51 golfhuller. Klubben har desuden golfsimulatorer, og landets måske bedste driving range (træningsbane), med 60 båse fordelt på to etager, så halvdelen er overdækket. Her kan du med din smartphone følge med i, hvor langt, lige/skævt du slår, fordi Smørum Golfklub, som landets første golfklub fik installeret TrackMan Range. Det er danskudviklede TrackMan, der er de topprofessionelle golfspilleres foretrukne træningsudstyr.

Nanna spiller på LPGA
Nanna spiller på verdens største kvindetur, LPGA i USA. Her er hun fotograferet af TRISTAN JONES under en af forårets store turneringer i Australien.

Golfens Dag i Smørum Golfklub er blandt andet omtalt her:

19hul.dk

GolfOnline

Ballerup Bladet

GOLFAVISEN


 

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND