Fællestræning

Vi forventer, at alle juniormedlemmer deltager aktivt og engageret i fællestræningen. For Poderne (5-8 år) skal forældrene være med. Alle andre forældre er velkommen til at være med, men det er vigtigt at understrege, at forældrene IKKE skal deltage i selve i træningen.


Der er flere niveauer af fællestræning, da nogle årgange kan levere en større indsats end andre. (FOTO: JESPER VINZENTS)

Juniorspillere deltager i fællestræning en til to gange ugentligt. Der vil være forskellige træningstider afhængig af sæsonen. Sommersæsonen løber typisk fra 1. april til 31. oktober og vintersæsonen fra 1. november til 31. marts. Træningstiderne vil blive lagt ud på hjemmesiden her, og på Facebook-siden for Smørum Golfklubs Juniorer.

Juniorspillere vil blive sat på et træningshold svarende til deres kvalifikationer og ambitioner ud fra handicap og/eller alder. Der bliver i videst muligt omfang taget hensyn til sociale relationer, så du eventuelt kan komme på et hold med nogle du kender. Det kræver dog, at I har nogenlunde samme niveau.

Fem niveauer af træningshold (ÆNDRES SNAREST FOR 2022)
Handicapgrænserne er vejledende, og kan godt skifte fra år til år. Holdene bliver sammensat, så de har en størrelse, der gør det muligt for en træner at overskue, og arbejde seriøst med træningen. Der vil typisk være 15-20 deltagere pr. hold.

Grænsen for Hold 1 kan derfor godt et år være handicap 22, og et andet handicap 14. Det sker, hvis mange er gået ned i handicap i løbet af året, eller hvis vi får nye medlemmer udefra med lavt handicap. Sammensætningen af holdene foretages af Ungdomsudvalget med input fra trænerne.

Hold 1 er holdet for Smørum Golfklubs juniorelite, og de golfere, der har handicap under 12, og deltager i turneringer på klubbens vegne.

Hold 2 er holdet for Smørum Golfklubs juniorgolfere, der har langbanekort, og handicap mellem 12 og 29, deltager i turneringer, og er seriøse med golfen som sport.

Hold 3 og 4 er hold for Smørum Golfklubs juniorgolfere mellem 8 og 19 år, der endnu ikke har langbanekort, eller lige har erhvervet sig det.

Hold 5/Poder er holdet for Smørum Golfklubs yngste juniorgolfere mellem 5 og 10 år, der lige er begyndt på sporten, og endnu ikke har langbanekort.

Hvert år i februar/marts sammensættes de nye træningshold, når årsreguleringen i GolfBox er foretaget, og Ungdomsudvalget ved, hvem der træner med i det kommende år. Skift af hold sker efter aftale med Ungdomsudvalget, og typisk under forudsætning af, at man opfylder kriterierne til det hold, man skifter til. Oprykning kan ske i løbet af sæsonen, men primært efter sommeren eller i slutningen af sæsonen.

Sådan ser det typiske forløb fra Pode til Ynglige eller Elite ud:

Alder og handicap er kun en guideline og ikke fast. For mere information om Ungelite, se særskilt dokument, der beskriver Rammer og Retningslinjer for Ungelite.

Som ny juniorgolfer, kontakt da Ungdomsudvalget, så du placeres du på et hold på baggrund af en individuel vurdering. Ovenstående handicap grænser er gældende for 2016 sæsonen.

Forældrehjælp/holdledere
For at træningen bliver så god som muligt, har vi valgt, at det er golf-pro’er, som underviser, men forældre/holdledere, som hjælper til. Forældrenes/holdledernes hjælp er utrolig vigtig for, at vi kan give så megen kvalitetstræning som muligt. Vi vil derfor appellere til, at så mange forældre som muligt møder op til træning, og hjælper til. Det gælder især på hold Hold 3 og 4 samt på Pode holdet.

Forældre/holdledere skal IKKE træne, de skal hjælpe til. Så det kræver ingen golffærdigheder. Forældre skal hjælpe med at samle de unge, finde de redskaber frem, som vi skal bruge i undervisningen, hjælpe med at fordele holdene, og sørge for, at øvelserne kan gennemføres i forhold til pro’ens instruktion.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK