Målsætning og omdømme

Det er Ungdomsudvalgets ønske og ambition, at SGK skal være golfklubben med Danmarks førende ungdomsafdeling målt på resultater, socialt liv og omdømme.


Måske er det en - eller flere - af de juniorer på billedet, der kommer i eliten og lander med en professionel karriere. (FOTO: FRANK UNDALL)

Det er Ungdomsudvalgets sportslige målsætning og ambition, at kunne levere minimum to nye elitespillere på højeste niveau hvert år. Udover at finde og udvikle talenter til SGK Elite, er det samtidig Smørum Golfklubs ønske og ambition at være golfklubben med Danmarks førende ungdomsafdeling målt på resultater, socialt liv og omdømme.

De sociale målsætninger er at:

  • have et stærkt socialt samvær på tværs af køn, alder og handicap
  • have et højt fremmøde blandt medlemmerne, både hvad angår træning, matcher og ture
  • have en høj fastholdelse af medlemmer
  • have et højt niveau af forældre engagement

Det vil vi blandt andet sikre ved at skabe både fysiske og psykiske rammer for et socialt godt træningsmiljø, for eksempel ved at favne diversiteten og gennemføre 0-tolerance omkring mobning.

Derfor sikrer vi socialt samvær i forbindelse med træning og turneringer, korte foredrag efter træning, høj sportslig moral, kortvarig regelopfriskning og andre aktiviteter som natgolf/speedgolf og lignende.

Vi er stolte af vores klub. Klubbens gode omdømme sikrer vi med:

  • Et godt sammenhold og socialt liv
  • En ambitiøs målsætning
  • Høj moral og etik

Det vil vi blandt andet gøre ved at følge golfspillets regler og etikette, og foregå med gode eksempler til matcher. For at der ikke skal være tvivl om, hvilken klub du repræsenterer, spilles alle eksterne turneringer i klubtøj.

Forældre skal ligeledes optræde ordentlig og respektere golfspillets ånd. Alle forældre skal kende til DGU’s forældreguide.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK