App's til din smartphone/tablet

GLFR er en gratis app, som giver dig en digital baneguide over SGK's fire 9 hullers sløjfer - og i øvrigt baneguider til alle Danmarks golfbaner. Golfsporet er en app, der gør det muligt at se, hvor på banen du færdes.

GLFR Smørum Golfklub GLFR - Smørum GolfklubGLFR Smørum Golfklub GLFR Smørum GolfklubGLFR - din digitale baneguide


GLFR er din golfer app - en digital baneguide med scorekort.

Med GLFR kan du på din smartphone opleve golfbanen før, under og efter din runde. Før du tager ud på banen, kan du besøge klubber i nærheden af dig i GLFR, og finde de informationer, du skal bruge inden runden. Du kan også bruge baneguiden hjemmefra, og begynde at lægge din strategi - hul efter hul. Husk dog på, at dine længder ikke passer, når du sidder derhjemme. De er først præcise, når du er på selve banen... :-)

På banen er GLFR markedets bedst opdaterede baneguide, og alle baner er opmålt i højeste kvalitet. Hver eneste bane i GLFR er opmålt af vores specialister, for at sikre, at du har præcis de informationer du skal bruge, for at score din laveste runde indtil videre. Og er din klub aktiv med GLFR er din baneguide altid 100% opdateret..!

Med din telefons indbyggede GPS kan du måle afstande til hvad som helst på banen, direkte fra din position på banen. Det gør valget af den rigtige kølle meget nemmere.

Med GLFR er det også let at holde styr på resten af din flights’ scorekort. Det simple interface gør registrering af slag til en leg, og når runden er slut kan du med et klik få et detaljeret overblik over hver enkelt spillers runde.

Kom et slag nærmere din næste birdie - download GLFR i dag.

Hent app'en til iOS (iPhone) her, og til Android her.

GOLFsporet

GOLFsporet
Alle golfklubber lever for glade og tilfredse golfspillere og de danske golfklubber arbejder intensivt på at skabe så gode oplevelser som muligt for både medlemmer og gæster. Golfbanen er en markant del af den samlede oplevelse, hvorfor det er naturligt at have fokus på, om golfbanen også leverer en god oplevelse. 

GOLFsporet er en app, som gør det muligt for alle golfklubber at registrere, hvor på golfbanen golfspillerne færdes under en golfrunde. Den registrerede data er værdifuld for den enkelte klub, idet den giver golfklubben en status og dermed et solidt udgangspunkt for en dialog omkring optimering af både driften og udviklingen af golfbanen.

Registreringerne vil kun kunne ses inden for sin egen golfbanes afgrænsning. Data kan ses af den enkelte klub og Dansk Golf Union.

Det er gratis for både klub og spiller at benytte GOLFsporet.

Hent app'en til iOS (iPhone) her, og til Android her.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Steen Broby
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent