Træk bolde med mobilen

Nye boldmaskiner gør det nemmere at tappe en spand bolde, og bare du har din smartphone med kan du klare betjeningen

< Tilbage
12-11-2019


Med de nye boldautomater er det lige så nemt at trække bolde på driving rangen, som at betale elektronisk med dankort i for eksempel NETTO. (FOTO: JESPER VINZENTS)


Smørum Golfklub har fået nye boldmaskiner, som gør det lettere for dig og dine gæster at trække bolde på Driving Rangen.

Med din smartphone downloader du en særlig app (myNetPay, se logo nederst i artiklen), og med app'en kan du trække bolde, sætte penge ind på dit boldkort, og se, hvor mange penge du har stående. 

Som medlem af Smørum Golfklub har vi på forhånd oprettet din nye boldkonto med dit DGU-nummer som user-id, og du får samtidig overført saldoen fra dit eksisterende boldkort til din nye boldkonto.

Gæster i Smørum Golfklub, som i dag har et boldkort, kan også oprette en boldkonto til de nye boldmaskiner, og benytte kontoen i app’en på samme måde som medlemmer. Gæster skal henvende sig i proshoppen for at få overført et eventuelt tilgodehavende fra tidligere boldkort til app'en. Desuden er der åbnet mulighed for, at både du og gæster kan trække bolde med Dankort/VISA og Mastercard. 

Har du, eller dine gæster, ikke en smartphone, og derfor ikke kan benytte app’en, kan I få jeres boldkonto tilknyttet et traditionelt boldkort. Boldkortet fungerer uden magnetstribe, ligesom for eksempel et Rejsekort, og det kan købes i shoppen for 25 kr.

På de nye boldmaskiner er der trykfølsomme skærme, hvor du blandt andet kan vælge mellem fire forskellige mængder af bolde pr. kurv. (se foto herover).

Sådan bruger du app'en:
Login: 120-xxx (klubnummer efterfulgt at dit medlemsnummer)
Password: sgk (små bogstaver) efterfulgt af forbogstavet i dit fornavn.
Du kan vælge at ændre dit password, hvis du måtte ønske det, og app'en er derefter klar til at blive taget i brug.
Bemærk, at når du åbner app'en står din saldo på 0 kr. Saldoen fra dit ”gamle boldkort” er indsat, og står nu som Bonus til træk af bolde.
Du kan se din Bonus ved at klikke på pilen nederst til højre i app'en.

Bonusvisning
Har du ikke en smartphone kan du købe et boldkort i shoppen til 25 kr.


Du kan hente myNetPay til din iPhone ved at åbne App Store fra din iPhone, eller til din Android, ved at åbne din Android-baserede mobil i Google Play. Når du har hentet app'en søger du efter organisation (hvilket er banen), og her skal du søge efter "Smorum golfklub" og ikke "Smørum". Skulle du have udfordringer i øvrigt med at få app'en installeret og komme igang, så er du velkommen i Sekretariatet, hvor du kan få assistance.

Sådan ser app'en ud på en mobil:

Boldmaskine app'en myNetPay

Sådan ser myNetPay app'ens logo ud, når du henter den i App Store / Google Play:

MyNetPay Logo

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK