Derfor venter vi på at køre med buggies

Ønsket om at gøre brug af buggies på banen tiltager i det tidlige forår, når temperaturen stiger. Chefgreenkeeper Per Rasmussen har imidlertid bedt klubben om at afvente med åbning for kørsel med buggies lidt endnu. Det er der flere årsager til...

< Tilbage
17-04-2019

Buggy på golfbanen
Der er flere gode grunde til, at du endnu ikke må køre med buggy på golfbanen. (Arkivfoto)

Som mange sikkert har bemærket, har golfbanerne ofte været midlertidigt lukket i de tidligere morgentimer på grund af rimfrost. Temperaturerne er endnu ikke til bærende vækst for græsset. Det sker ikke før begyndelsen eller midten af maj. Og med manglende vækst vil slitagen på eksisterende græs være væsentligt forøget.

En begrænsning for kørsel med buggy kunne også være fugtige forhold. Det gør sig dog ikke gældende i foråret 2019...

"Endelig kan en væsentlig årsag til udskydelse af tilladelse til kørsel med buggy være summen af belastninger, vi udsætter vores bane for. Der er næppe mange (om nogen) baner i Danmark med så stor spillerbelastning som i Smørum. Og det er vel og mærke hele året rundt. Det er en balance at tilpasse belastningen, men i Smørum har vi historik for at spille til almindelige greens året rundt. Det giver mange runder i en periode, der er særdeles følsom for græsset", siger Per Rasmussen.

Samlet set er det chefgreenkeeprens vurdering, at klubben skal afvente for åbning af kørsel med buggies til bedre vækstbetingelser, hvilket typisk vil være primo eller medio maj.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Steen Broby
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit