Vintermedlem - eller helt almindeligt medlem med kickstart

Nye medlemmer kan med fordel benytte sig af den vifte af tilbud, som SGK tilbyder. Nu kan du blive vintermedlem og spille til sommergreens året rundt. Eller du kan kickstarte sæsonen ved at melde dig ind for næste år allerede nu.

< Tilbage
24-10-2019

Driving range
Der er både overdækkede og delvist opvarmede udslagsbåse på Danmarks måske bedste driving range i landets største golfklub, Smørum, hvor der også er fri TrackMan Range, ligesom der er to indendørs simulatorer og sommergreens hele året rundt. Det er et fantastisk alternativ til medlemmer i de klubber, der enten lukker greens eller lukker klubben helt i vinterperioden. (FOTO: JESPER VINZENTS)


Er du medlem af en golfklub, hvor greens - eller måske hele anlægget - lukker om vinteren, så fortvivl ikke. Nu kan du opnå Vintermedlemsskab i Smørum Golfklub.

I Smørum Golfklub spiller vi til sommergreens hele året, og der kan som regel benyttes trolleys hele vinteren. Et vintermedlemskab i Smørum Golfklub gælder i indeværende kalenderår mellem 1. november og 31. marts, og det giver adgang til følgende faciliteter og fordele:

  • 18-huls bane
  • 9-huls bane
  • Skebjerg bane (9-huls intermediate)
  • Par-3 bane (9-huller)
  • Pitch & Putt bane (6-huller)
  • Fri afbenyttelse af klubbens træningsfaciliteter herunder brug af overdækkede/opvarmede udslagssteder på Driving Range.
  • TrackMan Range på alle 60 udslagssteder på Driving Rangen
  • Boldkort på 500 kr.
  • 1 undervisningslektion af en professionel golftræner v. JOSGOLF (20 min.)

DGU kort/hjemmeklub i en anden dansk golfklub forudsættes for at kunne opnå et vintermedlemskab. Der ydes ikke refusion på prisen, hvis banen f.eks. på grund af høj sne, vand eller lignende ikke måtte være spilbar i dele af perioden.

Pris for vintermedlemskab: kr. 2.500,00 - og beløbet fratrækkes ved indmeldelse som fuldtidsmedlem senest 1. april det følgende år.

Vil du høre mere om Vintermedlemskabet, så kontakt os på telefon: 4497 3700 hverdag mellem 8.00-16.00 eller sendt os en mail.

Kun 450/250 kr. for nye medlemmer for at kunne spille resten af året.

Her er vilkårene for de aktuelle medlemskaber:

Fuldtidsmedlem: Betal 450 kr. for resten af året.
Meld dig ind i klubben i dag og betal 8.000 kr. der dækker 450 kr. i kontingent for resten af indeværende sæson, og 7.550 kr. for kontingent for hele den efterfølgende sæson.

Intermediate medlemskab: Betal 450 kr. for resten af året.
Meld dig ind i klubben i dag og betal 3.950 kr. der dækker 450 kr. i kontingent for resten af indeværende sæson, og 3.500 kr. for kontingent for hele den efterfølgende sæson.

Studerende: Betal 250 kr. for resten af året (Fra 25 år til det år man fylder 29 år – gyldigt studiekort)
Meld dig ind i klubben i dag og betal 2.500 kr. der dækker 250 kr. i kontingent for resten af indeværende sæson, og 2.250 kr. for kontingent for hele den efterfølgende sæson.

Ungdom: Betal 250 kr. for resten af året (til og med det år man fylder 24 år)
Meld dig ind i klubben i dag og betal 2.500 kr. der dækker 250 kr. i kontingent for resten af indeværende sæson, og 2.250 kr. for kontingent for hele den efterfølgende sæson.
Indmeldelsesformular

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK