HUN VANDT 1 MIO

Emily Kristine Pedersen er ikke bare tilbage i toppen af europæisk golf. Hun er foran hele bundtet med sin sejr i Aramco Saudi Ladies International, som er den første golfturnering for kvinder i emiratet. Desuden stråler hun suverænt på toppen af Race to Costa del Sol (tidligere LET's Order of Merit), der ved årets udgang udløser en ekstra bonus til vinderen på €125.000 (cirka 930.000 kr). SE NEDERST.

< Tilbage
15-11-2020

Emily vandt ikke bare over 1 mio. kroner, men også et trofæ, der er i kategorien: Prangende. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)
En pokal i kategorien "Prangende", €150.000 (lidt over én million danske kroner) og en smuk solnedgang over farvandet mellem Afrika og den arabiske halvø. Søndag 15. november 2020 var en god dag i Emilys golfkarriere. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)


Med fem huller igen var Emily to slag bagud for at komme på en delt 1. plads med Georgia Hall. Og da den opgave blev løst med bravour gjaldt det omspillet. Mandag bør alle danske golfklubber hejse dannebrog for Emily, der vinder historisk sejr første gang kvinderne spiller i Saudi Arabien - og den højeste purse nogensinde på LET, hvis man ikke regner majors med, som i flere tilfælde delees med LPGA.

”Jeg tabte et par slag på de forreste ni, men så fik jeg spillet tilbage og begyndte at lave et par birdies. Det gav mig selvsikkerhed til de bageste ni – hvorefter jeg  skød en bogey på 10., og en dobbelt på 12".

"Mikey (caddien, red.anm.) sagde til mig efter 12: 'Vi er kun to bagud, det bliver spændende nu.' Jeg var klar over, at jeg bare skulle blive ved med at prøve at få birdies, og jeg vidste, at Georgia (Hall) spillede super stabilt. Derfor skulle jeg mindst lave birdies. Det gjorde jeg”, sagde en glad Emily efter omspillet.

På spørgsmålet om hendes mesterlige slag ind til par 5-hullet 18. for at bringe turneringen til play-off, sagde Emily:

”Det var godt. Efter at have ramt bolden sagde jeg til Mikey, at det føltes rigtig godt. Jeg vidste, at jeg var nødt til at lave en birdie, og jeg følte bare slaget helt ud i hænderne. Det var et af de bedste skud, jeg nogensinde har ramt, fordi det satte mig i en gunstig position til omspil, som jeg endte med at vinde”.

”Jeg er virkelig stolt over, at jeg fik spillet tilbage to gange på runden. Jeg føler, at jeg var ude af det i begyndelsen af ​​de forreste ni, derefter igen i begyndelsen af ​​de ni sidste, men jeg fortsatte med at kæmpe mig tilbage. Jeg ændrede min strategi på 18. Jeg har brugt driver de seneste tre dage, men jeg har været lidt væk fra målet, og med flaget på højre side af green talte vi om at lægge skuddet op til venstre og få adgang til bagsiden”.

"Det er meget specielt, jeg er meget glad for, at jeg blev den første vinder her. Jeg synes, at det er dejligt, at vi spiller i Saudi Arabien, og landet har en lys fremtid inden for golf. Forhåbentlig vil vi være med i mange år fremover", sagde Emily.
Gode veninder kan godt smile, solv om den anden vinder. I dag trak Georgia Hall (tv) det korteste strå i omspillet mod Emily Kristine Pedersen. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)
Gode veninder kan godt smile, solv om den anden vinder. I dag trak Georgia Hall (tv) det korteste strå i omspillet mod Emily Kristine Pedersen. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)

Se LET's Race to Costa del Sol (Order of Merit) ved at klikke her. Emily har 799,35 points - næsten dobbelt så mange point som "den svenske sensation" Julia Engström, der er nummer 2. Begge har spillet 10 turneringer.

 

 

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND