FORMANDEN HAR ORDET

Peter Borregaard kommenterer SGK's åbning af banerne under de helt særlige betingelser.

< Tilbage
31-03-2020Kære medlem,

Jeg håber, at du og din familie har det godt i denne tid, og at I passer godt på hinanden.

Vi åbner nu vores baner for spil, så vi kan komme ud i den friske luft, og få nogle positive tanker og timer midt i krisen.

Covid-19 virussen er imidlertid en meget nærværende og seriøs trussel, og jeg vil bede dig om at udvise størst mulig respekt herfor, hvis du nu benytter dig af muligheden for at spille golf i Smørum.

Myndighederne mener, at sygehusvæsnet nu kan håndtere smitte-spredningen, men det forudsætter stadig, at vi danskere udviser den allerstørste forsigtighed og hensyn overfor vore omgivelser.

Vi beder dig derfor være med til at vise, at vi, som golfspillere, er ansvarlige, udviser hensyn, og kan respektere myndighedernes retningslinjer, mens vi dyrker vores sport.

Hvis du er særligt udsat, har tegn på sygdom eller smitte, så beder vi dig om at blive hjemme, og ikke udsætte dig selv - og specielt også dine golfkolleger - for unødig risiko.

Jeg håber, at vi snart er igennem krisen. Vores personlige behov for at spille golf burde dog betyde mindre, set i forhold til den krise mange virksomheder står i, og de personlige afsavn og smerter mange mennesker gennemgår i disse dage.

Derfor - følg vores og myndighedernes retningslinjer, så vi kan fortsætte med at nyde vores golf og ikke bliver nødt til at stoppe for spil igen.

Her finder du de nye, midlertidige regler.

På bestyrelsens vegne,
Peter Thrane Borregaard

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK