Ligningslovens §8A giver os en spændende mulighed

Der er jævnfør lovgivningen ikke moms på golfydelser, hvorfor Smørum Golfklub ikke har mulighed for at opnå fradrag for den moms, der er på de varer vi køber. Men...

< Tilbage
28-10-2020

Jævnfør Ligningslovens paragraf 8A kan almennyttige foreninger dog som noget særligt ansøge om få kompensation for den købsmoms de ellers selv skal betale fuldt ud. For at komme i betragtning til at modtage momskompensation skal vi modtage en gave på 200,00 kr. fra medlemmerne til Smørum Golfklub.

Smørum Golfklub er også i år godkendt som en almennyttig forening. Vi har siden 2016 ansøgt om momskompensation, og hvert år modtaget et betydeligt beløb. Alt i alt har vi betalt 937.647,00 kr. i købsmoms i 2019, hvoraf vi i år har modtaget en kompensation på 34,83% heraf svarende til 326.598,00 kr.

Som grundlag for kompensationen modtog vi sidste år 105 donationer à 200,00 kr. svarende til 21.000,00 kr. Jævnfør reglerne skal beløbet bruges til almennyttige formål i klubben. Jeres støtte er blandt andet anvendt til hjælp til indkøb af nye bænke og affaldsspande til gavn for alle.

For at kunne beholde vores status som almennyttig forening, kræves det også i år, at mindst 100 medlemmer inden udgangen af 2020 donerer 200,00 kr. Derfor håber vi, at mange af klubbens medlemmer igen i år vil donere til klubben. Overførslen kan enten komme fra dit firma, eller fra dig som privatperson. Du skal huske at oplyse navn og cpr/cvr. nummer i feltet ”Besked til modtager”, når du foretager overførslen – på den måde får du fradrag for gaven på din selvangivelse (hvad enten det er privat eller som firma).

Indbetalingerne kan foretages ved at overføre 200,00 kr. til vores konto i Nordea: 2217-6899 412 816 eller via MobilePay: 98132.

Hvis du ønsker en faktura, så skriv til Henrik Bjerring, hvorefter vi vil kvittere med en faktura på det overførte beløb. Vi sørger for at indberette oplysningerne til SKAT medio januar 2021. Husk at gaven er fradragsberettiget.

Mindst 100 medlemmer skal inden udgangen af 2020 donere 200,00 kr. for at det kan lykkes.

Tak for hjælpen.

Med venlig hilsen,
Smørum Golfklub

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK