PRESSEMEDDELELSE: SMØRUM TESTER TOPTRACER

Danmarks formentlig bedste træningsanlæg til golf sætter ambitionsniveauet endnu højere med landets første installation af Toptracer Range

< Tilbage
10-02-2020


Store tv-skærme opsættes i hver bås, så det er nemt at få adgang til informationerne. (FOTO: TOPTRACER)

Har du set golf på TV siden årtusindskiftet, har du også set, at der på nogle huller tegnes en streg, som angiver den linje den professionelle spillers golfbold flyver. Sådan har du sikkert også haft lyst til at se din egen golfbold flyve. Om tre uger kan du gøre det på driving rangen i Smørum Golfklub.

”Smørum bliver den første golfklub i landet, der installerer Toptracer, der kan følge golfboldes flugt. Systemet kan bruges af spillere på alle niveauer, så det er endnu sjovere at komme i gang, og at blive ved med at træne. Vi bruger allerede TrackMan på rangen, og er glade for de muligheder det giver medlemmerne”, siger formand for bestyrelsen i Smørum Golfklub, Peter Thrane Borregaard og tilføjer:

”Teknologierne udvikler sig hurtigt, og vi ønsker at give vore medlemmer flere værktøjer, der kan videreudvikle spillerfærdigheder, samtidig med at vi ønsker, at der kan skabes større fællesskaber gennem træning og visualisering af, hvad der sker, når der slås til en bold på rangen. Vi har fået en unik mulighed for at teste Toptracer i en periode. Derefter vil vi tage stilling til, om det er TrackMan eller Toptracer, der er den rigtige løsning at fortsætte med”.

Allerede nu er teknikerne fra Toptracer i gang med at installere systemet på driving rangen i Smørum. Det forventes, at Toptracer om tre uger (fredag 28. februar) vil være i drift med tv-skærme i hver af klubbens 28 overdækkede udslagsbåse. Herefter følger en tre-måneders prøveperiode. Det vil være gratis at benytte Toptracer i testperioden. Gæster betaler derfor også kun for bolde i testperioden. Klubben håber, at det vil være muligt at fastholde den strategi efter testperioden.

Nyt Range medlemskab
”Hvis det bliver en succes, har vi optimale muligheder for at udvide. Vi overvejer i den situation at skabe Range medlemskaber til golfere, der ikke er medlemmer i Smørum”, siger golfdirektør Keld Østergaard Christensen.

Med Toptracer i udslagsbåsene kan alle træne simulatorgolf på nogle af verdens bedste golfbaner, spille tættest på pinden, længste drive, pointgolf og meget mere – alene eller mod andre, og med op til fire i hver bås.

Vinteren igennem har Smørum Golfklub opdateret sit i forvejen nærmest komplette træningsanlæg. Projektørerne på driving rangen er blevet udskiftet til et moderne og strømbesparende LED-anlæg, der giver et langt bedre lys at træne i. Der er nye boldmaskiner fra Range Servant til enkel betjening med en app, og i forvejen var der opvarmning i en del af de overdækkede båse, så der kan trænes året rundt og til sent på aftenen.

”Mulighederne for at træne, og samtidig have det sjovt, bliver endnu bedre med Toptracer. Vi hæver niveauet, hvilket først og fremmest kommer vores medlemmer til gode”, siger Keld Østergaard Christensen.

Toptracer er verdens mest anvendte system til boldsporing, og selv om Smørum Golfklub kommer først i Danmark, så har 246 andre golfklubber og driving ranges i verden på få år investeret i systemet.

Læs mere detaljeret om Toptracer på Smørum Golfkubs hjemmeside.

Du kan vælge mellem seks forskellige slags spil og dermed gøre din træning sjovere. (FOTO: TOPTRACER)
Du kan vælge mellem seks forskellige slags spil og dermed gøre din træning sjovere. (FOTO: TOPTRACER)

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK