TOPTRACER PÅ TRAPPERNE

Medlemmer i SGK skal ikke betale ekstra for at være på Toptracer Range i testperioden over tre måneder fra ultimo februar, og gæster betaler kun for rangebolde. Bliver det en succes fortsætter den prispolitik

< Tilbage
10-02-2020
Toptracer Range gør det meget sjovere at træne og hver bås har en storskærm, der føder data, som kan forbedre dit spil. (FOTO: TOPTRACER)

Erfaringen fra eksisterende anlæg med Toptracer Range viser, at golfspillere på alle niveauer bruger systemet flittigt. Der opleves et højere sammenhold i golfklubberne, der trænes mere og bedst af alt, så nyder alle det i højere grad. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren pro, så vil du stadig være i stand til at få noget ud af træning med Toptracer Range.

At Toptracer Range er nem at gå til for enhver betyder, at det er et fantastisk overgangsværktøj fra din spæde begyndelse, til du går på banen. Ved at tilføje målorienterede scenarier med point-scoring, sammen med statistikker om din egen præstation, bliver de første skridt for begynderen til at spille i virkeligheden lettere.

”Toptracer kan bruges af spillere på alle niveauer, så det er endnu sjovere at komme i gang, og at blive ved med at træne. Vi bruger allerede TrackMan på rangen, og er glade for de muligheder det giver medlemmerne. Teknologierne udvikler sig hurtigt, og vi ønsker at give vore medlemmer flere værktøjer, der kan videreudvikle spillerfærdigheder, samtidig med at vi ønsker, at der kan skabes større fællesskaber gennem træning og visualisering af, hvad der sker, når der slås til en bold på rangen. Vi har fået en unik mulighed for at teste Toptracer i en periode. Derefter vil vi tage stilling til, om det er TrackMan eller Toptracer, der er den rigtige løsning at fortsætte med”, siger formand for bestyrelsen i Smørum Golfklub, Peter Thrane Borregaard.

Sjovere at træne
”Det bliver ganske enkelt meget sjovere at træne. Og du kommer hurtigt i gang. Med en app til din smartphone kan du oprette en profil, og bruge QR-scanneren til at indlæse profilen på den store skærm ved udslagsmåtten. Så kan du holde styr på dine data og udfordre dine venner til at konkurrere mod dig”, siger golfdirektør Keld Østergaard Christensen.

De avancerede kameraer i Toptracer Range, fanger hvert skud du slår, og sporer den første bevægelse af bolden i en bane fra dit ansigt. Computeren udarbejder nøjagtigt og lynhurtigt en forudsigelse af slagets samlede bane, boldens hastighed, rotation etc.

Informationen betyder, at du kan lære præcist, hvor langt du slår med dine køller og jern, og hvad dine generelle tendenser er (slice, hook og lignende). Teknologien er derfor eminent til at forberede golfspillere til at gå på banen.

Desuden er der installeret seks forskellige tilstande, der giver plads til at spille sammen med andre i hver bås.

(Teksten fortsætter under billedet)


Den store, berøringsfølsomme skærm gør det nemt at vælge det program, man vil træne i. (FOTO: TOPTRACER)

Startskærm
er et overblik over informationer, der giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder. Du får for eksempel oplysninger om carry-længde, total-længde, spinhastighed, startvinkel, højde og spredning.

Hvad har jeg i baggen
Lær dine våben at kende, og forstå, hvor du skal bruge de forskellige jern og køller. Du kan gemme din statistik på Toptracer Network for at følge med i, hvordan du har forbedret dig.

Virtuel golf
Spil på nogle af de bedste golfbaner i verden direkte fra din udslagsbås, enten på egen hånd eller i en gruppe. Det er lidt ligesom simulatorgolf, bare udendørs.

Tættest på pinden
Dyst mod dine venner, træn dig bedre, og ha’ det sjovt på samme tid. Sæt et mål og få gang i en hyggelig konkurrence.

Længste Drive
De fleste mænds yndlingsspil, fordi man i væsentlig grad konkurrerer på styrke, og får praleret blandt sine venner med et solidt drive. Spillet giver plads til flere deltagere i samme konkurrence.

Pointsgolf
Perfekt for begyndere og helt op til elitespillere: Du samler point baseret på afstanden til målet, og skal (som en ekstra udfordring) tage dig i agt for svævende bonusringe.

Toptracer er verdens mest udbredte teknologi til sporing af golfbolde, og siden systemet i 2012 kom i en version målrettet mod driving ranges er udbredelsen eksploderet.

Smørum Golfklub er nummer 247 i verden, der har investeret i systemet, som gennem realtids-informationer og forskellige spil gør det egnet til alle golfere.

Smørum Golfklub har fået nyt LED-baseret lys til aftentræning i de opvarmede båse, hvor Toptracer Range nu også gør det sjovere at træne. (FOTO: TOPTRACER)

Smørum Golfklub har fået nyt LED-baseret lys til aftentræning i de opvarmede båse, hvor Toptracer Range nu også gør det sjovere at træne. (FOTO: TOPTRACER)

Læs mere omtale af Smørum Golfklub og Toptracer på websitet 19hul.dk.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK