EMILY TOG TEAM SEJREN

Helt så overvældende en succes som i fjor kunne Emily ikke præsentere i år, men det blev til teamsejr efter Emily sikrede omspil med en eagle...

< Tilbage
12-11-2021

(FOTO: TRISTAN JONES/LET)
Emily med to af de tre spillere i Team Pedersen, som tog gruppesejren i Aramco Team Series. (FOTO: TRISTAN JONES/LET).


Team Pedersen snuppede sejren i Aramco Team Series i Jeddah, efter at de slog Team Lydia Hall i en to-hullers playoff på Royal Greens Golf & Country Club. Kvartetten bestående af Emily Kristine Pedersen, Hannah Burke, Krista Bakker og amatør Ahmed Al Subaey begyndte dagen fem slag efter de førende, og imponerede med en sidste runde på -18 for at nå en total på 51 under par.

"Det betyder meget at vinde, og jeg kom tilbage til Saudi-Arabien i håb om at vinde igen. Så er det bare fantastisk at gøre det," sagde 2020-mesteren fra Race to Costa del Sol. "Jeg elsker det her, så det er fantastisk..!"

”Vi havde det rigtigt sjovt på holdet, og det var en stor holdindsats. Vi holdt energien højt, og holdt hinanden højt, så det var en rigtig god uge".

"Jeg havde mange gode minder fra [ASLI] slutspillet i fjor, så det var sjovt. Jeg føler, at jeg kender banen rigtigt godt nu, og så jeg bare glad for at være her", sagde Emily efter sejren.

Individuelt delte Emily 13. pladsen.

Leaderboard for teams.

Leaderboard individuelt.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK