EMILY OG NANNA SKRIVER DANSK GOLFHISTORIE

Nyd de to Smørum-kvinder i de kommende dage i den prestigefyldte turnering, hvor vi gerne skulle tage det smukke glastrofæ med hjem til Europa.

< Tilbage
03-09-2021

 Emily til Solheim Cup 2021. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)
Emily til Solheim Cup 2021, hvor driving rangen i Toledo er blevet brugt flittigt. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)

2021 markerer en historisk første gang for dansk golf, hvor de to Smørum-spillere Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen er de første danskere til at konkurrere på det samme Solheim Cup-hold. Duoen slutter sig til fire gange European Team-medlem Iben Tinning, som de eneste tre danskere, der repræsenterer deres land i elitestævnet.

”Det viser, at det danske golfforbund, og især pigerne, klarer sig supergodt,” siger Emily, der fik sin Solheim Cup-debut i 2017.

”Jeg synes, det er noget at være stolt af i Danmark, og jeg er stolt. Jeg er sikker på, at Nanna også er stolt over at være her og repræsentere de røde og hvide farver.”

Emily og Nanna er som bekendt også fra samme klub, og tillader vi os at tælle Amalie Leth-Nissen med, som netop har været med til at sikre Europa titlen i PING Junior Solheim Cup, så er det første gang, at tre kvinder fra samme klub deltager i den prestigefyldte turnering, hvor der kæmpes om ære og ikke pengepræmier

De to Smørum-kvinder kommer begge til Toledo på udkig efter forløsning, omend af forskellige årsager. For fire år siden gik Pedersen 0-3-0 ved Solheim Cup i Des Moines, en oplevelse, som hun indrømmer, sendte hende ind i en karrierespiral og ud af LPGA Tour.

Nu er hun flere gange vinder på Ladies European Tour og LET Race til Costa del Sol 2020 vinder, hvilket giver hende et meget bedre udgangspunkt, både professionelt og personligt.

”Jeg synes, jeg er meget mere moden nu, end jeg var for fire år siden. Jeg tror naturligvis, at jeg er vokset fra at gå igennem en lidt hård tid efter den sidste Solheim. Jeg tror, ​​jeg er mere sikker på mig selv, og føler, at jeg har spillet noget bedre golf, end jeg havde før den sidste Solheim. Jeg har haft fire sejre siden da,” siger Emily.

For bare to uger siden gik Nanna mod det 72. hul i AIG Women's Open med en chance for at vinde sin første major, men nøjedes i stedet med uafgjort for femte efter et bunkerskud efterlod hende med en afsluttende dobbelt bogey.

Samme dag blev hun af kaptajn Catriona Matthew håndplukket til sit første Solheim Cup-hold, en hurtig og lindrende balsam til den store skuffelse.

”Jeg glæder mig mest til den første tee for at se, hvordan publikum bliver. Lige i dag var det virkelig fedt med musikken og nogle mennesker der. Så det er det, jeg glæder mig mest til,” siger Nanna.

”Jeg ved, at det bliver spændende at spille derude. Jeg vil nok være lidt nervøs, hvilket alle andre også vil være, så jeg håber bare, at jeg kan klare de følelser, som jeg er sikker på, at jeg vil opleve.”

Nanna glæder sig til første tee, hvor der vil være pakket med tilskuere i modsætning til hendes prøverunde (FOTO: TRISTAN JONES/LET)

Nanna glæder sig til første tee, hvor der vil være pakket med tilskuere i modsætning til hendes prøverunde (FOTO: TRISTAN JONES/LET)

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND