MOMSREFUSION 2021

Giv et velgørende bidrag på 200 kr. inden nytår, få fradrag for det i din skat og hjælp klubben til at få moms tilbage. Ligningslovens §8A giver os fortsat mulighed for momskompensation.

< Tilbage
26-10-2021

De nye bænke og affaldsspande er indkøbt for den momsrefusion, som klubben opnåede i fjor. Hjælp med 200 kr. inden årsskiftet så vi kan få momsrefusion igen i år. (FOTO: JESPER VINZENTS)
De nye bænke og affaldsspande er delvist finansieret af donationerne, som også sikrer mulighed for at søge momsrefusion. Hjælp med 200 kr. inden årsskiftet, så vi kan få momsrefusion igen i år. (FOTO: JESPER VINZENTS)

Loven lægger ikke moms på golfydelser, og det betyder, at Smørum Golfklub ikke kan opnå fradrag for den moms, der er på de varer, som klubben køber.

Men ifølge Ligningslovens paragraf 8A kan almennyttige foreninger som noget særligt ansøge om få kompensation for den købsmoms, de ellers selv skal betale fuldt ud. For at komme i betragtning til at modtage momskompensation skal foreningen modtage en gave på 200 kr. fra minimum 100 medlemmer fra Smørum Golfklub, sådan som det er sket tidligere.

Smørum Golfklub er også i år godkendt som en almennyttig forening. Vi har siden 2016 ansøgt om momskompensation, og hvert år modtaget et betydeligt beløb.

Alt i alt har vi i 2020 betalt 1.399.164,00 kr. i købsmoms, og hvis det går som tidligere vil klubben modtage en refusion på omkring 30%. Tallene er i skrivende stund ikke opgjort.

Forudsætningen for at modtage kompensationen er donationer, og i fjor modtog vi 105 donationer à 200 kr. svarende til 21.000 kr. Reglerne binder summen til almennyttige formål i klubben, og derfor har vi i år investeret i bænke og affaldsbeholdere til banen.

For at kunne beholde vores status som almennyttig forening, kræves det også i år, at mindst 100 medlemmer inden udgangen af 2020 hver donerer 200 kr.

Vi håber, at mange af klubbens medlemmer igen i år vil donere. Overførslen kan enten komme fra dit firma eller fra dig som privatperson. Du skal huske at oplyse navn og cpr/cvr. nummer i feltet ”Besked til modtager”, når du foretager overførslen – på den måde får du fradrag for gaven på din selvangivelse (både privat og som firma).

Indbetalingerne kan foretages ved at overføre 200 kr. til klubbens konto i Nordea: 2217- 6899 412 816 eller via MobilePay: 98132.

Hvis du ønsker en faktura, så skriv til vores økonomichef Henrik Bjerring, hvorefter vi vil kvittere med en faktura på det overførte beløb. Vi sørger for at indberette oplysningerne til SKAT medio januar 2021.

Husk, at gaven er fradragsberettiget, og at mindst 100 medlemmer inden udgangen af 2021 skal have doneret 200 kr. for at det kan lykkes.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK