NATACHA SOVER PÅ 1. PLADSEN

Smørums amatør Natacha Host Husted klatrede til toppen af ranglisten ved Smørum Ladies Open by EC Drive. I alt tre spillere fra den lokale klub ligger i Top 5...

< Tilbage
16-06-2022

Natacha
Selvtilliden fejlede ikke noget, da Natacha Høst Husted kunne tage hjem efter en hård dags arbejde med en placering alene i spidsen af den største, internationale kvindeturnering, der har været i Danmark i 10 år. (FOTO: JESPER VINZENTS)

Danskeren går ind til slutrunden med et slags forspring, da hun sidder med tre under par efter 36 huller. På en dag, hvor kun tre spillere skød under par, præsenterede Natacha Høst Husted en runde på 68 (-2) på sin hjemmebane.

"Det føles virkelig specielt at være på toppen af ​​ranglisten," sagde Natacha. “Smørum, og alle folk herude, betyder alt for mig, og jeg har mærket den enorme støtte begge dage. Det er uerstatteligt, og giver mig noget ekstra at spille for i morgen.”

Den 20-årige Smørum-spiller tabte et slag på sine to første huller, men ligesom i går hapsede hun tre birdies i træk på hullerne 13-15. Natacha rullede også en birdie i på 4., og en anden på 18., hvilket bragte hende alene på førstepladsen.

"Samlet set har mit spil været solidt," fortsatte hun. "På begge runder havde jeg en langsom start med et par tidlige bogeys, så der skulle graves dybt for at komme tilbage på sporet på bagni begge gange. Det fungerede selvfølgelig ret godt med tre birdies i træk begge runder, hvilket gav mig noget momentum. Så ja, ret konsistente runder, tror jeg."

Klubkammeraten
Blot et slag efter den førende spiller er klubkammeraten og amatørkollegaen Cecilie Leth-Nissen, som også kunne aflevere et scorekort med en runde på -2 i dag. Det er samtidig hendes total for turneringen.

19-årige Cecilie begyndte sin runde på 10. hul og åbnede dag 2 med en birdie. Selv om hun tabte et par slag gennem hele runden, fik hun tre birdies mere på hul 13, 16 og 4.

Englands Gemma Clews er to slag efter Leth-Nissen. Da Clews afsluttede med en delt tredjeplads i forrige uge i Montauban, holder hun momentum i gang som den bedste professionelle i feltet i øjeblikket. Clews indtager nattens tredjeplads alene og i Par.

Stadig på jagt efter sin første LETAS-titel, havde Manchester-spilleren en 6-hullers strækning af pars til at åbne sin runde, før hun tabte et slag på syvende. Men birdies på 9, 14 og 18 sikrede, at hun sluttede godt. 

Søstrene
Smørums søsterduo er i top 5, da lillesøster til Cecilie, amatørspilleren Amalie Leth-Nissen, deler fjerdepladsen på +3 med en anden dansk amatør Cecilie Finne-Ipsen, og gårsdagens leder Isabell Ekström fra Sverige.

Sveriges Anna Magnusson og Frankrigs Yvie Chaucheprat har begge i alt fire over par og deler 7. pladsen.

Tyske Patricia Isabel Schmidt, Danmarks Linette Littau Durr Holmslykke og Sveriges Emma Thorngren lukker top-10 på +5.

I alt 67 spillere gik videre til slutrunden i Smørum, da cuttet blev +14 efter dag 2.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK