EKSTRÖM SNUPPEDE SPIDSEN PÅ FØRSTE DAG I DANMARK

Sveriges Isabell Ekström fyrede en åbningsrunde på to under par (68) af ved Smørum Ladies Open by EC Drive og førte med ét slag efter første spilledag.

< Tilbage
15-06-2022

Isabell Ekström har lagt sig i spidsen af Smørum Ladies Open efter dag 1. Men de lokale trumfer er i hælene på hende. (FOTO: JESPER VINZENTS)
Isabell Ekström har lagt sig i spidsen af Smørum Ladies Open efter dag 1. Men de lokale trumfer er i hælene på hende. (FOTO: JESPER VINZENTS)

Svenskeren begyndte sin runde med en tidlig eagle på par-5 hullet 3, og fulgte hurtigt op med en birdie på 4.

Ekström tabte derefter tre slag på hullerne 6-9 og vendte i par (35). På 13. og 15. blev det til to birdies (begge par-5 huller), hvilket var nok til at komme på førstepladsen efter dag et.

"Jeg spillede nogenlunde stabilt, ingen større misser," sagde hun. “Jeg kæmpede lidt med min putter i midten af ​​runden, men jeg lavede et par gode putts, der kom ind og kunne derfor afslutte runden pænt.

“Det er altid rart at lave en eagle og en birdie tidligt i en runde. Det giver dig lidt fremdrift. Jeg spillede de to huller rigtig godt. Jeg drivede green i to slag på 3. hul, og holede et 18 fods putt. Og så ramte jeg den tæt på 4. hul."

Ekström endte med en score på -2 foran en jagtende flok på tre amatørspillere i Smørum Golfklub.

Sara Ericsson fra Sverige, og den danske duo Natacha Høst Husted og Amalie Leth-Nissen, skrev alle under på deres scorekort i én-under poar (69) for at dele andenpladsen efter første dag i Smørum Golfklub.

Fire spillere deler fjerdepladsen i par (70). Det er de danske amatører Cecilie Leth-Nissen og Cecilie Finne-Ipsen samt Patricia Isabel Schmidt fra Tyskland og en anden amatør, Edit Hertzman fra Sverige.

I top-10 og som delere af 9. pladsen er Niina Liias fra Finland, Yu Eum Kim fra Sydkorea, Tara Mactaggart fra Skotland, Katharina Muehlbauer fra Østrig og de danske amatører Puk Lyng Thomson og Rosa Barnak, som alle slog en over par - 71.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK