STÆRKT STARTFELT VED SMØRUM LADIES OPEN by ECDRIVE

I dag tager LET Access Series en hurtig tur fra Frankrig til Danmark og sæsonens sjette begivenhed, hvor 106 spillere konkurrerer om titlen i Smørum Ladies Open by ECDRIVE.

< Tilbage
14-06-2022

Nicole Lørup Bonde (FOTO: JESPER VINZENTS)
Nicole Lørup Bonde var først på teestedet onsdag morgen. (FOTO: JESPER VINZENTS)


LETAS vender tilbage til Danmark efter 10 års pause (i 2012 var det på Samsø), og Smørum Golfklub, som er landets største, er vært for arrangementet for første gang nogensinde. Den samlede præmiesum er på €50.000 og overgås i de 18 turneringer i 2022 kun ved finalen i Paris, hvor der kæmpes om €80.000.

Der vil være masser af talent på Smørums fairways, blandt andre fem tidligere LETAS-mestre, og forrige uges vinder i Montauban i Frankrig, Momoka Kobori fra New Zealand, vil for kun anden gang nogensinde slå bolde i Europa.

"Jeg er bestemt spændt på endnu en uge i Europa. Indtil videre ser det ud til at passe mig ret godt her," kommenterede Kobori, som kom først kom til Europa mandag 6. juni, og tog sin første sejr blot seks dage senere.

“Jeg gik i en rigtig dejlig gruppe på finaledagen i Frankrig, og jeg nød det i fulde drag. Det ser ud til, at jeg vil gense pigerne i de kommende uger, og jeg glæder mig til, ligesom det bliver spændende at se, hvad den europæiske sommer byder på.”

Kouskova, der endte på andenpladsen i forsøget på at forsvare Amundi Czech Ladies Challenge-titlen for 14 dage siden, vil prøve at score endnu en topplacering i Smørum, før hun konkurrerer videre i to kommende LET-begivenheder.

”Jeg glæder mig meget til at spille i denne uge i Danmark. Jeg nyder virkelig golfbanen – der er mange blinde vinkler, kvaliteten er enestående, og jeg kan godt lide den lokale gæstfrihed,” fortalte den tjekkiske rookie.

Italiens Lucrezia Colombotto Rosso bliver den højest rangerede spiller i feltet i denne uge. 2022 Terre Blanche Ladies Open-mesteren ligger i øjeblikket på andenpladsen på LETAS Order of Merit med 584,00 point efter fire begivenheder.

Sveriges Emma Nilsson og den hollandske amatør Lauren Holmey er blandt de fem tidligere vindere i feltet i denne uge.

På udkig efter deres første titel på LETAS, men i øjeblikket i Top 6 i LETAS Order of Merit, finder vi Østrigs Katharina Muehlbauer, Hollands Zhen Bontan og Englands Gemma Clews.

Der vil være en række skandinaviske spillere, herunder mange amatører, der søger højere erfaring i denne uges begivenhed.

En af dem er den lokale amatør og 2022 PING Junior Solheim Cup-stjerne Amalie Leth-Nissen, der endte på andenpladsen, og var bedste amatør ved 2021 Terre Blanch Ladies Open. Amalie Leth-Nissen er i øjeblikket nummer 9 på WAGR – verdensranglisten for amatørgolfkvinder.

Momoka Kobori fra New Zeeland havde kun været i landet en uge, da hun vandt sin første europæiske sejr. Hun har planer om at fortsætte i Smørum. (FOTO: TIMOTHÉ RENAUD)
Momoka Kobori fra New Zeeland havde kun været en uge i Europa, da hun i Montauban i Frankrig vandt sin første europæiske sejr. Hun har planer om at fortsætte successen i Smørum. (FOTO: TIMOTHÉ RENAUD)

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK