Danish Golf Open også ramt af Coronavirus

Danish Golf Open 2020 i Hillerød Golf Klub aflyses og får først sin debut i Smørum Golfklub 2021.

< Tilbage
24-03-2020


Danish Golf Open skulle gennemføres 2.-5. juni 2020 i Hillerød Golf Klub, men aflyses. Første etape i den nye turnering bliver dermed i 2021 i Smørum Golfklub


Smittefaren ved Covid-19 / Coronavirus har nu også forhalet premieren på Danish Golf Open, der skulle være en banebrydende dansk begivenhed for 132 golfkvinder. Turneringen er en del af Nordic Golf Tour, og Covid-19 får samtidig direkte indflydelse på mindst to svenske afdelinger. Den danske aflysning er besluttet i lyset af de løbende initiativer og påbud fra myndighederne.

”Situationen ændrer sig dagligt. Vi har hele tiden støttet regeringens og myndighedernes anbefalinger. Derfor finder vi det mest ansvarligt at tage alle de åbenlyse og nødvendige initiativer for at bidrage bedst muligt til at begrænse udbredelsen af Covid-19. Turneringsterminen i juni er tæt på. Den øjeblikkelige situation kan heller ikke undgå at påvirke sponsorerne, som naturligvis har fuldt fokus på deres medarbejdere og egne forretninger. Vi ser derfor også udfordringer på det økonomiske område”, siger Kim Hyrzkov, Hillerød Golf Klub, og golfdirektør Keld Østergaard Christensen, Smørum Golfklub.

Danish Golf Open var programsat til at finde sted fra 2. juni 2020 i Hillerød Golf Klub med en ProAM, og derefter tre dage (3.-5. juni 2020) med en professionel turnering for kvinder.

Smørum Golfklub i 2021
Der er fuld enighed i gruppen bag Danish Golf Open om at skubbe debuten og i øvrigt om at bakke 100 procent op om regeringens initiativer og anbefalinger. Derfor vil det første danske arrangement med beslutningen tidligst finde sted i 2021 i Smørum Golfklub.

Danish Golf Open er en del af Nordic Golf Tour og LETAS (adgangstur til LET – Ladies European Tour), og støttes både moralsk og finansielt af blandt andre Dansk Golf Union. I Sverige, som indtil videre fører en helt anden politik end Danmark i forbindelse med inddæmningen og bekæmpelsen af Coronavirus, er foreløbig to turneringer blevet udskudt.

Det er Skaftö Open og Tegelberga Open by Trelleborgs Kommun, som begge flyttes. De skulle være gennemført henholdsvis 21.-23. maj og 28.-30. maj, men forventes nu gennemført dels  28.-30. maj dels 20.-22.august. Den reviderede tourplan med forbehold for yderligere ændringer kan ses her.

Nordic Golf Tour er skabt gennem et samarbejde mellem Dansk Golf Union, Svenska Golfförbundet og Norsk Golfforbund. Målet er at højne interessen for professionel damegolf med blandt andet en samlet præmiesum på 3,4 millioner SEK. I Danmark var kalkuleret en præmiesum på 300.000 DDK.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND