MEGATÆT PÅ MAJORSEJR

Nanna Koerstz Madsen havde fat i soklen på den flotte og traditionsrige sølvpokal, men tabte på det sidste hul den eftertragtede majorturnering... Det gode spil har fået Solheim Cup kaptajn Cattriona Matthews til at give Nanna et wildcard til næste uges turnering i Toledo, USA.

< Tilbage
22-08-2021


Lige ved og næsten. Nanna præsterede fremragende spil på den krævende Carnoustie-linksbane, men snublede på 18. hul, hvilket slet ikke viser, hvor fremragende hun havde spillet hele dagen. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)

”Tro på det”, sagde Nicki på finalehullet før indspil…

Men det kunne Nanna åbenbart ikke i det afgørende øjeblik, så nerverne svigtede, og det blev til bunker, shank og en helt anden slags golf end den formidable kvalitet, hun hele dagen og aftenen havde rullet ud for millioner at golfinteresserede tv-seere over hele verden.

Fra at følges side om side gennem hele finalerunden med den erfarne og nu tre-dobbelte majorvinder, svenske Anna Nordqvist, blev det pludselig til to matchputt i favør for svenskeren. Det udnyttede hun formidabelt, og tog sejren i AIG Women’s Open 2021, mens Nanna pludselig måtte kæmpe for en delt 2. plads ved at putte for bogey. Desværre blev redningsforsøget ikke belønnet med en bunker, da bolden akkurat sneg sig venstre om hullet. I stedet blev det en dobbeltbogey, og en slutplacering som delt 5.

”Jeg havde chancen hele vejen til 18. – ja, også på 18. fairway. Jeg har ikke tidligere haft chancen på de bageste ni på en søndag, så jeg er meget tilfreds. Nu har jeg fundet en vej dertil, så nu skal jeg også nok afslutte sidste hul. Jeg er virkelig stolt over det, jeg har arbejdet med, og jeg tror på, at det vil lykkes i fremtiden, sagde Nanna efter afslutningen.”

Trods det blændende spil på Carnoustie har Nanna tidligere præsteret at slutte placeringsmæssigt bedre i en major, da hun i USA blev delt 3’er i ANA Inspiration.

Men ingen kan tage dagens fantastiske spil fra Smørum-pigen. Spillets kvalitet betyder, at Nanna har spillet sig til et Solheim Cup wildcard. Turneringen, hvor der spilles om hæder og ære og ikke om penge, gennemføres 4.-6. september 2021 i Toledo, USA, og Emily havde med sine præstationer i fjor allerede spillet sig til en plads. To kvinder fra samme klub i verdens mest ærefulde turnering er helt usædvanligt.

2. pladsen i Women's Open giver også point til verdensranglisten, ligesom der er en pæn sum penge på vej ind på kontoen for præstationen. Turneringens samlede præmiesum udgjorde $5.800.000 (knap 37 millioner DKK), hvoraf vinderen fik godt 5,5 millioner DKK. AIG har lovet at præmiesummen vil stige med yderligere $1 million i 2022, så der skal kæmpes om i alt cirka 43,5 millioner DKK.

Vi kan satse på, at Nanna har timet det, så broderparten bliver hendes. Med den slags spil hun lægger for dagen kommer majorsejren snart - måske allerede næste gang...


Majorsejren var tæt på i Carnoustie for Nicki og Nanna. Og med det spil, der blev præsteret vil de fleste godt vædde på, at den kommer. Måske allerede næste gang. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)

FINAL LEADERBOARD

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND