INDBRUD I SMØRUM GOLFKLUB

Natten til lørdag 21. oktober blev stormvejret over Danmark udnyttet af ubudne gæster på Greenkeepergården. Tyvene er brudt ind i maskinladen, hvor de blandt andet har stjålet kostbare maskiner og værktøj.

< Tilbage
21-10-2023


Det er maskiner, som den grønne John Deere til venstre og den orange Jacobsen til højre, der er blevet stjålet fra Greenkeepergården. Fotoet er tidligere taget af Jette Borchsenius i anledning af juniorers besøg hos greenkeeperne.


Der er ved indbruddet blandt andet stjålet to nye EL greensklippere fra Jacobsen, Eclipse 360, og en Teeklipper fra John Deere model 2500. Desuden er der forsvundet en masse værktøj, buskrydder, hækkeklipper, grensaks, pælebor og meget mere.

Indbruddet er sket mellem kl. 23.00 og 02.00 natten mellem fredag 20. og lørdag 21. oktober 2023.

Tyvene er kørt fra stedet i en lastbil, og som man kan se af billedet herunder har de måttet kæmpe for at for lastbilen op på vejen ved Ledøjetoften.

Indbruddet er naturligvis politianmeldt, og overvågningen bliver gået igennem. Men har du set noget mistænkeligt, bedes du venligst kontakte os:

Per Rasmussen, chefgreenkeeper, telefon 4212 3810.
Keld Østergaard Christensen, golfdirektør, telefon 5070 8074.

Det har ikke været den lige vej tyvene har benyttet for at slippe væk fra gerningsstedet og ud på Ledøjetoften. Har du set lastbiler i området på det tidspunkt, så kontakt endelig klubben. (FOTO: KELD ØSTERGAARD CHRISTENSEN)

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND