Company Days

Gør dagen til en oplevelse – afhold din virksomheds Company Day på Smørum Golfklubs 51 huller. Åben for alle. Go' nok til de bedste...

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed de perfekte rammer for en Company Day. Giv dine kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige - og uden for de vante rammer.

Vi skræddersyr dagen efter dine ønsker og sørger for alt - fra start til slut. Vi tager os af matchopsætning, matchledelse, startlister og udfyldte scorekort. Vi sørger for udstyr, forfriskninger på banen, den afsluttende præmieuddeling - og efter ønske – promovering af din virksomhed ude på banen.


Det mest populære arrangement hedder C, og er en sjov og hyggelig måde at spille golf på, for dem som ikke har prøvet det før. Gruppen deles op i 3 eller 4 bolde efter instruktion fra trænerteamet, hvorefter hver gruppe dyster mod hinanden.

  • Arrangement C: Par 3 banen, 9 huller (91-160 meter) Kr. 458,00 pr. person
  • Varighed cirka 3 timer
  • Maksimalt antal deltagere er 36 personer

Du kan se alle dele, som pakken indeholder, og andre, udspecificerede eksempler på, hvordan en Company Days kan gennemføres ved at klikke her.

Skal du holde en mindre konference eller et møde med alle AV-faciliteter kan du læse mere her.

Et unikt golfanlæg
Alle forudsætninger for et vellykket arrangement er tilstede - Smørum Golfklub råder over et imponerende golfanlæg med en 27-hullers mesterskabsbane, en 9-hullers Intermediate bane, en Par-3 bane, en Pitch & Putt bane, Short Game område, 2 putting greens og én af landets bedste driving ranges.Banerne er smukt beliggende i let kuperet terræn, med tætklippede fairways og flotte greens. Standarden er høj og giver optimale muligheder for at invitere gæster, også selvom de ikke alle er etablerede golfspillere.
Din Company Day er med andre ord i de bedste hænder - og vores erfarne personale står klar til at forkæle gæsterne samt skabe de bedste rammer for netop dit arrangement.

Alle vores rutinerede golftrænere fra JOSGOLF kan bookes til arrangementet for at give dine kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere en helt særlig introduktion til golfspillet.Restaurant Eagle er det attraktive 19. hul
Konceptet og visionen bag ”Restaurant Eagle” drejer sig mod en golf gastro pub/uhøjtidelig bistro. Og hvad er så det? Et sted man føler varmen og vil opholde sig både før og efter golfrunden. En gastro pub er en definition på god mad, en god øl, et godt glas vin, familiemiddag og højt til loftet. En menu præget af sæsonen og ”de foreskrevne golf-retter” præget af et tvist af mod og kvalitet. Mulighederne med restauranten er mangfoldige. Vi ser dette i høj grad som en fælles enestående mulighed for at genstarte klubmiljøet. Ny restaurant, en nyere bestyrelse, ny pro-besætning. Visionen er kort: 

AT SKABE ET FÆLLES OMDREJNINGSPUNKT I SMØRUM GOLFKLUB

Din Company Day begynder og slutter i vores dejlige restaurant. Start dagen med en dejlig morgenbuffet og rund et vellykket arrangement af med frokostbuffet og præmieoverrækkelse.
Restaurant Eagle har plads til 80-150 personer i restaurant- og caféområdet samt plads til 50 personer i loungen og på terrassen med udsigt til én af vore putting greens og greenen på det spændende ‘Shoot Out’ hul.


I Smørum Golfklub er der en række gode eksponeringsmuligheder i forbindelse med afviklingen af din Company Day
Smørum Golfklub er Danmarks største golfklub og tilbyder de perfekte rammer for sammenhængende og værdiskabende løsninger. Det sikrer din virksomhed unikke muligheder, for optimal eksponering på dagen.
-    Præsentér din virksomhed med egen stand-pavillon i gården.
-    Stå med eget pavillon-telt ude på banen under runden.
-    Sørg for indlagte konkurrencer, der aktiverer deltagerne.
-    Vær præmiesponsor på dagen og få dit firmalogo på indbydelsen.
-    Se din Company Day på klubbens eventskærm.
-    SGK promoverer din Company Day på Facebook, når arrangementet er afsluttet.
-    SGK sammensætter en brochure fra dagen med billeder og kommentarer om deltagerne.
-    Afslut arrangementet med en nervepirrende ’Shoot Out’ ved terrassen.Eksempel på program for en Company Day:
Kl. 07.30     Velkomst i Smørum Golfklub.
Kl. 07.45     Morgenbuffet.
Kl. 08.15     Præsentation af dagens turnering.
Kl. 08.20     Opvarmning på driving rangen.
Kl. 08.45     Afgang til starthullerne.
Kl. 09.00     Gunstart.
Kl. 10.30     Baneforplejning - snacks, chokolade, frugt og drikkevarer.
Kl. 13.30     Indlevering af scorekort.
Kl. 14.00     Frokostbuffet.
Kl. 14.30     Præmieoverrækkelse.
Kl. 15.00     Tak for i dag.

Du kan se flere, udspecificerede eksempler på Company Days ved at klikke her.

Vi hjælper gerne til med at sammensætte et program for den perfekte Company Day efter dine ønsker - kontakt os for nærmere information eller et konkret tilbud.

Tuula Undall,
Klubmanager
Telefon: 4497 3700
Mobil: 4051 2215
eller på email

 

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND