Følg med i banernes status

Læs her om reparationer, prikling, topdressing, banelukning, vinterregler m.m. Læs også Peter Borregaards indlæg om de særlige regler, der gælder under Covid-19 pandemien.

16. oktober 2021 kl. 05:00

Alle baner åbne for spil. Driving range er åben 07.00-22.00 - onsdage dog 09.00-22.00.

Klik på fotoet herunder for at læse formand Peter Borregaards kommentarer på bestyrelsens vegne til den første, delvise åbning af banerne under de helt særlige Covid-19 vilkår. (Indlægget er fra 31. marts 2020)Du er altid velkommen på vores overdækkede og opvarmede driving range med Danmarks første og hidtil eneste Toptracer Range, og i vores indendørs simulatorer.


Driving rangen er ikke alene overdækket og forsynet med Danmarks første og eneste Toptracer Range, men også belyst med et miljøvenligt LED-projektøranlæg og delvist opvarmet. Anlægget kan derfor benyttes hele året rundt i åbningstiden 06.00-22.00 uanset vejrliget. 


Banestatus generelt:
Mindst én gang dagligt (som regel om morgenen) fastsættes status for banerne, så du kan se, om banerne er åbne, lukkede eller spil er begrænset. Det kan du se på forsiden i det øverste, venstre af de store ikoner. Farverne rød, gul og grøn angiver med et blik, hvordan status er. Banestatus styre af greenkeeperchef Per Rasmussen, som ses her med nogle af de flittige, firbenede medarbejdere.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK