Baneoversigt

Smørum Golfklub har i alt 51 golfhuller fordelt på vores 27-hullers bane, 9-hullers Intermediatebane samt to begynderbaner; 9-hullers Par-3 og 6-hullers Pitch & Putt.

Se PIN-placeringer, klik her. (Åbner automatisk nyt vindue).

Den store bane - Husesø (Sorte flag) · Nørreskov (Blå flag) · Ormehøj (Grønne flag) · Skebjerg / Intermediate (Hvide flag)
Smørum Golfklubs fire 9 hullers sløjfer består af Ormehøj, Husesø, Nørreskov og Skebjerg / Intermediate. Uanset kombination er den let kuperede bane en god udfordring med både skov og vand. Banen blev tegnet af Torben Starup-Hansen i 1993, og samtlige huller stod færdige i 2001.

Husesø (Sorte flag) Nørreskov (Blå flag) Ormehøj (Grønne flag)
Par 35 · 2860m Par 35 · 2650 m Par 35 · 2769 m
Scorekort Scorekort Scorekort

 

Hent scorekort for nedenstående kombinationer ved at klikke på linket.

Husesø/Nørreskov Husesø/Ormehøj
Nørreskov/Husesø Nørreskov/Ormehøj
Ormehøj/Husesø Ormehøj/Nørreskov


Trykt baneguide for de lange huller kan købes i receptionen for kr. 25,00.
Du kan også hente vores digitale GLFR-baneguide, hvor du kan læse mere og finde links til at downloade til DIN smartphone...
Den digitale baneguide giver dig blandt andet mulighed for at se, hvor langt du slår, hvor langt du har tilbage til flaget, ligesom den indeholder scorekort etc.

Intermediatebanen - er en 9-huls bane, der også kendes under navnet Skebjerg. Banen var tidligere en Intermediatebane, der var knap så lang som de øvrige sløjfer, men er nu opgraderet til "den ægte vare". Banens sværhedsgrad er god til de let øvede, men kan også sagtens være en udfordring af dygtige golfspillere til lidt let spiltræning. For at spille på banen skal du have et jandicap på minimum 72, og være medlem af en golfklub.

Intermediate
Par 33 - 1903m
Scorekort

Par-3 banen - er velegnet til helt nye golfere, som endnu ikke har fået svingteknikken på plads, eller til kort-spilstræning for de mere øvede.

Pitch & Putt banen - er velegnet til helt nye golfere, men kan også bruges af øvede golfspillere, som gerne vil træne det korte spil.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK