Klubber i klubben

Her kan du læse om Smørum Golfklubs "Klubber-i-Klubben", SmørGosserne, som er en herreklub, SmørBlomsterne, som er en dameklub og Seniorklubben, som er for begge køn.I Smørum Golfklub lægger vi stor vægt på, at der er et rigtig godt klubliv, og dermed også et godt socialt liv.

Vi har vi tre "Klubber-i-Klubber". Herreklubben kaldes SmørGosserne, dameklub kaldes SmørBlomsterne og når vi mixer kønnene bliver det til Seniorklubben.

Klubberne har hver deres individuelle funktion

Seniorerne spiller om tirsdagen, dameklubben om onsdagen og herreklubben spiller om torsdagen. Klik på det respektive ikon for at få mere at vide.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK