Fordele for Smørum Golfklubs medlemmer

Medlemsfordele:

Grundet COVID-19 pandemien kan GolfBox ikke håndtere vores traditionelle to forskellige rabatordninger omkring greenfee til gæster i selskab med medlemmer. Derfor får alle medlemmers gæster p.t. 40 procent rabat på greenfee, når et medlem spiller med. For at gæster kan få rabatten kræves det, at det er Smørum medlemmet booker og betaler ved booking.

Gælder kun for Fuldtidsmedlemmer (se kontingentsatser)

Spil frit på alle baner i Smørum Golfklub.

•    40% på gæstegreenfee, når du selv spiller med i bolden. Det forudsætter at du booker din gæst. Gæsten kan ikke selv booke og få rabatten.
•    Kr. 500,00 på boldkort til Driving Range. Efterfølgende kan du for kr. 1.000,00 få værdi for kr. 2.000,00, når du fylder kortet op.


Fordele for ungdomsmedlemmer (under 25 år):

Samme fordele som fuldtidsmedlemmer, dog kan gæstegreenfee kun benyttes til spil med andre juniorer som gæster, og IKKE med greenfee til voksne.

Der gives ikke kr. 500,00 i rabat på boldkort. Juniorer opnår i stedet 50% rabat på køb af rangebolde.

Ungdomsmedlemmer er ikke omfattet af aftaler med venskabsklubber med mindre det udtrykkeligt er anført. Aftalen er kun gældende for fuldt betalende fuldtidsmedlemmer.

Tilsvarende er gældende for Studiemedlemmer.

Flexmedlemmer:

I Smørum Golfklub betegner vi Flexmedlemmer som Intermedia-medlemmer, 9-huls medlemmer og Hverdagsmedlemmer. Er du medlem i en af de tre kategorier kan du frit spille på de baner, der er tilknyttet dit medlemskab.

Tager du gæster med på din bane i din kategori, kan der opnås en rabat på 30%, hvis du selv spiller med i bolden.

Bestyrelsens har besluttet at sætte loft over antal flexmedlemmer - dog undtaget Intermediate-medlemskab - på maksimalt 300 F-medlemmer (9 huls og Hverdagsmedlemmer). Loftet er indført pr. 1/1-2017.

 

Vi håber, at I vil støtte vores samarbejdspartnere.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK