Klubinfo

Her kan du læse om Smørum Golfklub, vores bestyrelse, sekretariatet, de forskellige udvalg samt vores vedtægter.

Åben for alle. Go’ nok til de bedste...
Vi har Danmarks første og eneste Toptracer Range, baner af varierende sværhedsgrad og nogle af Danmarks bedste træningsfaciliteter, så hvad enten du er helt grøn eller en garvet golfspiller, har Smørum noget for dig. Smørum Golfklub har i alt 51 golfhuller fordelt på fire 9 hullers sløjfer (Husesø, Ormehøj, Nørreskov og Skebjerg / Intermediate), samt to begynderbaner; en 9-hullers Par 3 og 6-hullers Pitch & Putt bane.

Historie
Smørum Golfcenter åbnede dørene i 1993, og golfklubben blev grundlagt i 1994. I 2013 overtog Smørum Golfklub faciliteterne og driften efter Smørum Golfcenter. SGK er således en medlemsejet klub, hvis eneste formål er at drive en sund golfklub til glæde for medlemmerne og til glæde for vores gæster.

SGK er meget ambitiøs på alle niveauer, fra den helt grønne nye golfer, unge som ældre, til vores super elite, benævnt Smørum Swans. For at kunne nå disse ambitiøse mål er SGK bygget op omkring en fast medarbejderstab samt et meget stort antal frivillige, der arbejder i mange forskellige udvalg med et væld af opgaver.

Pay & Play
Smørum Golfklub er Danmarks første og største Pay & Play-center, hvilket betyder, at alle kan komme direkte ind fra gaden, leje udstyr og begive sig ud på én af vores begynderbaner. For mange er det sikkert deres første møde med golfen, men sjældent det sidste.

Træningsfaciliteter
Vores Driving Range er blandt Danmarks største og bedste og benyttes af en række danske landsholdsspillere. Driving Rangen har 28 overdækkede båse med lys og varmelamper samt 28 båse på 1. sal. Derudover har vi 2 puttinggreens, et short game area til indspil og bunkerslag samt et cirka 1.000 kvadratmeter stort udendørs træningsområde, der blev indviet i sommeren 2021.

På driving rangen er installeret 28 TOPTRACER RANGE skærme, som det første og hidtil eneste sted i Danmark. Her er der talrige muligheder for at træne og samtidig blive underholdt med foreløbig et dusin forskellige programmer. Blandt andet kan der spilles med og mod andre. Læs mere her.

Natur og banepleje
Græsplejen af greens, tees og fairway er lagt an på miljøvenlig pleje af græssorter, som er nøjsomme i vandforbrug, pesticider og gødning, men leverer den bedste spillekvalitet... Året rundt..!

I Smørum Golfklub gør vi en aktiv indsats for at etablere mere natur. Siden 2006 har Smørum Golfklub haft urokser til afgræsning af udvalgte ekstensive arealer – det vil sige på de dele af golfbanen, hvor der ikke spilles golf. Ligeledes har SGK en flok får, der bl.a. hjælper med at holde f.eks. bjøneklo væk. Nedgræsningen er med til at reducere det samlede sprøjtemiddelforbrug på golfbanen, og tillige med til at skabe nye plante-, insekt- og fuglesamfund i området. Læs mere her.

Det er ikke tilladt at have hunde med på anlægget.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK