Driving Rangen

Smørum Golfklubs Driving Range er åben for alle, hele året. Der er installeret Toptracer Range, som alle kan bruge uden beregning. Driving Rangen er belyst med nyt miljø- og energivenligt LED-anlæg fra kl. 06.00 til kl. 22.00 (når der er behov), mens rangen er åben mellem kl. 07.00 og 22.00 - onsdage dog 09.00-22.00.

 

DRIVING RANGEN

På Smørums Golfklubs Driving Range, kan du møde en af verdens bedste golfspillere, SGK´s egen Nanna Koerstz Madsen, SGK´s PRO herre Marcus Helligkilde, Victor Østerby, SGK´s dame elitedivisionsspillere, som har vundet DM i syv ud af 10 år - senest 2019 og desuden har vundet EM for golfklubber for kvinder to gange. Der er også plads til hyggegolfere i alle aldre. Smørum Golfklub er nemlig Åben for alle - og go' nok til de bedste!

Driving Range er på to etager med 28 båse på hver etage, der er Toptracer Range i alle overdækkede båse, 4 boldmaskiner, knagerække i hver bås til overtøjet, bænke til at slappe af imellem svingene, hvor din partner og/eller ven kan sidde og slappe af med en kop kaffe, mens du slår bolde.

Åbningstiden for Driving Rangen er 07.00-22.00 (onsdage dog 09.00-22.00), mens lys og varmelamper er i gang kl. 06.00-22.00 (når der er behov), året rundt. Rungen inkluderer også JOSGOLF's 2-rums Akademi Studie med den nyeste elektronik fra golfverdenen. På Driving Rangen finder du tillige flere udfordringer med greens fordelt i forskellige afstande, som matcher kort og langt indspil, samt det eftertragtede 200 meter skilt, hvor der er rig mulighed for at få alle jern og køller i sving.

Du kan bruge dit Dankort til at trække bolde på Driving Rangen eller bruge den særlige app, myNetPay.

Klik her for priser på rangebolde.

TOPTRACER RANGE

Første sted i Danmark, hvor alle kan slå bolde og få direkte feedback på avancerede storskærme

Til ALLE golfspillere: Smørum Golfklub tilbyder en helt unik oplevelse på Driving Rangen med Toptracer Range.

Klik her, så du kan læse mere om, hvordan du får træning med feedback, som giver erfaring og mening. God fornøjelse.

Har du brug for at hjælp..? Så kontakt vores trænerteam JOSGOLF.JOSGOLF November 2020

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2020
BEMÆRK: Mange ændringer pga Covid-19 pandemien. Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK