Junior i SGK

Få en fritidsinteresse, der er sjov, bygger venskaber og giver dig lærerig træning og etik, som du kan få gavn af livet igennem. Måske ender du med at gøre din sport til at være din levevej. Smørum Golfklub er det rigtige sted at begynde. Klubben er "Åben for alle. Go' nok til de bedste".

 

Emily K. Pedersen og Nanna Koerstz Madsen var med til at sikre Europas sejr over USA i PING Solheim Cup 2021 i USA. (FOTO: TRISTAN JONES/LET)

I SGK er vi stolte over alle klubbens ungdomsspillere. Golfspillet udvikler dem gennem leg og læring, og nogle har formået at gøre sporten til deres levebrød. Det gælder for eksempel Emily K. Pedersen (tv) og Nanna Koerstz Madsen. Andre har fået venskaber for livet foruden nogle værktøjer, som styrker dem for altid. (FOTO: TRISTAN JONES/LET).

Vi tror på, at golf skal leges ind, og med vores 51 huller af varierende længde, og Danmarks måske bedste træningsfaciliteter, er mulighederne uendelige i SGK.

Der er også plads til masser af leg for de yngste juniorer.Der er også plads til masser af leg for de yngste juniorer. 

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND