SMØRGOSSERNE

Smørgosserne – i daglig tale blot Gosserne – er Smørum Golfklubs herreklub. Ideen med herreklubben er at skabe et golffællesskab, der ikke mindst kan give nye golfspillere et netværk blandt andre golftossedeUgentlige matcher hele året rundt

Vi arrangerer er faste matcher hver uge hele året rundt fordelt på to sæsoner: Sommer og vinter.

Sommersæsonen begynder omkring 1. maj og varer til omkring 1. september. Her spiller vi 18 huller hver torsdag med mulighed for at booke tider både morgen, formiddag og eftermiddag.

Vintersæsonen begynder i direkte forlængelse af sommersæsonen ca. 1. september. Vi spiller stadig torsdag, men nu kun 9 huller pga. tidligere solnedgang.

Store Gossedag – årets fest altid første lørdag i oktober
Første lørdag i oktober (ALTID første lørdag i oktober) afholder vi årets helt store fest. Store Gossedag. Vi begynder med 18 hullers gunstart ca. kl. 09.00 og fortsætter med mad, præmieoverrækkelser, konkurrencer og hygge til sen aften.

Derefter begynder vi at spille om lørdagen frem for torsdag. Det fortsætter hen over vinteren, til vi er klar til en ny sommersæson.

Grundlovsdag, hulspilsturnering og andet godt
Ud over de faste matcher har vi en række andre turneringer og arrangementer i kalenderen. Vi har en årlig hulspilsturnering, pitch & put turnering, årets match mod Blomsterne fra dameklubben og den årlige dyst mod Mjølnerknejterne, Ishøjs Herreklub.

Vi har også den årlige tur på Grundlovsdag og andre ting. Nogle af disse tiltag kan variere lidt alt efter bestyrelsens ideer og kapacitet.

Kontingent og kriterier for indmeldelse
Der er et par kriterier for at blive medlem af Gosserne. Du skal være fuldtidsmedlem af Smørum Golfklub og have Smørum som din hjemmeklub. Derudover må du max have 48 i handicap.

Kontingentet er på 600 kr. per år.

Hvis du gerne vil melde dig ind, så klik dig ind her. I øverste højre hjørne, skal du trykke på ”tilmelding”.

P.S: Hvis du undrer dig over vores lidt underlige navn, så kommer det af gosse = dreng på svensk, der er sat sammen med en forkortet version af Smørum. Altså Smørums Drenge.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND
KI Rådgivende Ingeniør