Baneguide til din smartphone/smartwatch

GLFR er en gratis app, som giver dig en digital baneguide over SGK's fire 9 hullers sløjfer - og i øvrigt baneguider til alle Danmarks og flere internationale golfbaner.

GLFR Smørum Golfklub GLFR - Smørum GolfklubGLFR Smørum Golfklub GLFR Smørum GolfklubGLFR - din digitale baneguide


GLFR er din golfer app - en digital baneguide med scorekort.

Med GLFR kan du på din smartphone eller dit smartwatch opleve golfbanen før, under og efter din runde. Før du tager ud på banen, kan du besøge klubber i nærheden af dig i GLFR, og finde de informationer, du skal bruge inden runden. Du kan også bruge baneguiden hjemmefra, og begynde at lægge din strategi - hul efter hul. Husk dog på, at dine længder ikke passer, når du sidder derhjemme. De er først præcise, når du er på selve banen... :-)

På banen er GLFR markedets bedst opdaterede baneguide, og alle baner er opmålt i højeste kvalitet. Hver eneste bane i GLFR er opmålt af specialister, for at sikre, at du har præcis de informationer du skal bruge, for at score din laveste runde indtil videre. Og er din klub aktiv med GLFR (som SGK), så er din baneguide altid 100% opdateret..!

Med din elektronisk indbyggede GPS kan du måle afstande til hvad som helst på banen, direkte fra din position på banen. Det gør valget af den rigtige kølle meget nemmere.

Med GLFR er det også let at holde styr på resten af din flights’ scorekort. Det simple interface gør registrering af slag til en leg, og når runden er slut kan du med et klik få et detaljeret overblik over hver enkelt spillers runde.

Hent app'en til iOS (iPhone) her, og til Android her.

Du kan læse endnu mere om GLFR her.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND