Referat af Seniorklubbens generalforsamling tirsdag den 2. april 2024

Dagsorden: Valg af dirigent og referent. Dirigent: Søren Povlsen Referent: Lene Jepsen Dirigenten kunne konstatere at indkaldelsen var varslet rettidigt. ÅRSREGNSKAB NEDERST

Seniorklubben
Seniorklubbens medlemmer er gode til at melde sig som frivillige, og det giver blandt andet bonus i en særlig turneringen for de frivillige. Her Seniorklubbens Finn Jensen. (FOTO: FRANK UNDALL)

Beretningen om Seniorgolf klubben i 2023:
2023 forløb vel som vi havde planlagt. I vintersæsonen fra 1. januar indtil 1. april blev 7 ud af 12 kampe gennemført med mellem 42 og 60 inkl. Eriks gruppe. Der var vinterafslutningen den 26. marts med 50 deltagere.

Sommersæsonen 2023 startede med en 9 huls holdspilsturnering med 98 deltagere og præmier efterfulgt af generalforsamlingen sidste år (efter den var rykket til om foråret).

I alt blev 30 matcher spillet med mellem 69 og 116 deltagere pr. gang. I gennemsnit deltog 86 hver tirsdag. Vi deltog i SGK’s 30. års jubilæum med en åben match for andre i klubben (det var dog ikke så mange andre end Seniorgolfere der deltog).

Sæsonen sluttede med den sædvanlige afslutningsmatch den 31. oktober med frokost og præmie og pokal uddelinger.

I alt var 169 deltagere tilmeldt til en eller flere matcher i løbet af sæsonen 2023. I forhold til 2022 er vi blevet lidt flere. Der er kommet 37 nye med, og 28 er holdt op.

Som noget nyt i 2023 fik vi afprøvet brugen af onlineindtastning, hvor ens markør skal godkende scores online. Selv om det selvfølgelig lige skulle læres, syntes jeg det gik fint, og hensigten er selvfølgelig, at vi på sigt kan erstatte de fysiske kort helt. Indtil videre beholder vi dem dog som ekstra sikkerhed.

Vi havde afslutning den sidste tirsdag i oktober af hensyn til muligheden for at køre i Buggy, så vintersæsonen startede den 1. tirsdag i nov. Men allerede nov. -dec. begyndte vejret at blive dårligt, så kun 4 kampe blev gennemført inden jul.

Som noget nyt blev der lavet en 9-huls gruppe også om vinteren, som slog ud på for ni mellem den sidste 18 hullers bold på for ni og Eriks gruppe.

Mere en 30 spillere har benyttet sig heraf. Gennemsnitlig var ca. 15 ude at spille 9 huller de 4 gange det var muligt.

Beretning blev godkendt 

Forslag fra bestyrelsen:
Ingen

Aflæggelse af et simpelt regnskab for kalenderåret 2023. (BUDGET 2024)
Jørgen Lemming gennemgik regnskabet, og det blev enstemmigt godkendt.

Som noget nyt har Jørgen Lemming lavet et budget for 2024, selvom det ikke står i vedtægterne at det er et krav.

Regnskabet udsendes sammen med referatet.

Forslag fra medlemmerne:
Ingen

Valg af bestyrelsesmedlemmer:
Jørgen Kristensen modtog genvalg

Lene Jepsen modtog genvalg

Eventuelt:
Bestyrelsen har valgt at sætte tilmeldingsgebyret op til kr. 25, bl.a. grundet stigende omkostninger til bank gebyrer, mad og gaver ved afslutningen.

Lars spurgte til om ikke denne gebyrforhøjelse skulle være bragt op på generalforsamlingen. Søren Povlsen kunne oplyse, at det skal de ikke i forhold til vedtægterne.

Hans gjorde opmærksom på at der på Klubbens hjemmeside stadig stod at det kostede kr. 20 for at deltage i seniorklubbens matcher. Jørgen Lemming lovede at tage fat i Tuula for at få det rettet.

Lis Jessen spurgte til brug af Mobilepay når man betaler sin greenfee til senior matcherne (hos blomsterne kan man). Jørgen fortalte, at der er et højt gebyr ved brug af den metode, men ville undersøge muligheden igen.

Jørgen Lemming opfordrede til, at man brugte sit dankort til betaling af greenfee, da det er langt det billigste gebyrmæssigt.


Årsregnskab 2024 Seniorklubben

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND
KI Rådgivende Ingeniør