Seniorgolf Turneringer


Seniorgolf er for både kvinder og mænd, og der spilles turnering i tre rækker for herrerne og en række for damerne. (FOTO: DGU)

Løbende Stableford turnering
Afholdes fra første tirsdag i april til sidste tirsdag i oktober hver tirsdag kl. 08:00-11:30

Tilmelding skal ske via GolfBox i klubbens turneringskalender.

Find i kalenderen den tirsdag du gerne vil spille med, og klik på ’Tilmeld online’. Følg vejledningen.

Startlister offentliggøres senest søndagen før spilledag i turneringskalenderen og mail med starttid og indtastningskode til online indtastning sendes til alle deltagere. Scorekort kan normalt afhentes i mellemgangen ved den lille opslagstavle overfor sekretariatet fra dagen før. Resultatet af de enkelte matcher findes ligeledes i GolfBox på dette link.

Der spilles stableford med fuldt spillehandicap over 18 huller. Maksimalt handicap 54.

Matchfee pr. gang: 25 kr. betales ved onlinetilmeldingen. Refunderes ikke ved afbud. Går til afholdelse af afslutningsmatch og til indkøb af præmier.

Der spilles om ranglistepoint i fire ranglisterækker. A, B og C for herrer og D rækken for damer. De 12 bedste scores i sæsonen tæller med til ranglisten.

Der tilstræbes nogenlunde lige mange spillere i hver række og endelige grænser mellem de tre herrerækker fastlægges efter 1. maj på grundlag af de deltagende spilleres handicap.

Stillingen i de fire rækker kan løbende følges på GolfBox.

Sæsonen afsluttes med en turnering med frokost sidste tirsdag i oktober, hvor der udleveres vandrepokal til den bedste dame henholdsvis bedste herre i årets turnering, samt præmier til de bedste i hver række. For at deltage gratis i frokosten skal man mindst have spillet 10 matcher.

Vinter seniorgolf
Vinterhalvårets matcher har kun plads til et begrænset antal deltagere. For at deltage skal man henvende sig til Turneringskomiteen for seniorvintergolf inden sæsonstart. Matchfee opkræves ved fremmøde tirsdag morgen eller ved online tilmelding, og indbetalingerne går til præmier, som fordeles efter matchen.

Klubmesterskab for Seniorgolfere
Der afholdes klubmesterskaber for seniorer, veteraner og superveteraner, som en del af de almindelige aldersopdelte klubmesterskaber.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND
KI Rådgivende Ingeniør