Baneudvalg

Bestyrelsesrepræsentantens ansvarsområde er golfbanens udvikling, herunder udvikling af den kommercielle del, med det formål at øge banernes og SGK’s anlægs attraktivitet, med det formål at kunne tiltrække flere medlemmer, flere gæster, såvel greenfeegæster som firmaarrangementer. Baneudvalget kan iværksætte tiltag, der styrker SGK’s kommercielle interesse i at øge indtægter fra greenfeegæster m.m.. 

Bestyrelsesrepræsentanten er kontaktperson til bestyrelsen. Bestyrelsen sammensætter baneudvalgets medlemmer og udpeger en formand.

Bestyrelsesrepræsentantenskal sørge for, at der i et samarbejde med baneudvalget udarbejdes et forslag til golfbanens udvikling, standard og pasning. Forslaget forelægges bestyrelsen til godkendelse, hvorefter planen danner udgangspunkt for det videre arbejde med banen.

Ændringer i banens udformning kan alene ske med bestyrelsens godkendelse og evt. efter konsultation med en banearkitekt.


Kim Tage Andersen
Kim Tage Andersen
Formand
Peter Møller
Peter Møller
Bestyrelsens repræsentant
Per Rasmussen
Per Rasmussen
Chefgreenkeeper
Bill Currie
Bill Currie
Medlem
Jesper O. Sørensen
Jesper O. Sørensen
PGA træner
Keld Østergaard
Keld Østergaard
Golfdirektør
Henning Knudsen
Henning Knudsen
Medlem
Ole Mommer
Ole Mommer
Medlem
Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2019
Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Steen Broby
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser