Handicapudvalg

Klubbens bestyrelse nedsætter et Handicapudvalg. Udvalgets medlemmer udpeges indtil videre af Bestyrelsen, der udpeger en formand for udvalget. Formanden må ikke være medlem af bestyrelsen.

Handicapudvalget består af 3 medlemmer inkl. formanden. Højst 1 medlem må være medlem af bestyrelsen. Udvalget kan fastsætte en forretningsorden, der i givet fald skal godkendes af bestyrelsen.

Handicapudvalget har til opgave at sætte og regulere medlemmernes handicap i overensstemmelse med det af DGU forordnede Course Rating, Slope og Handicapsystem.

Udvalgsmedlemmernes rettigheder og pligter er beskrevet i EGA Handicapsystemet.

Dette indebærer, at udvalget

  • skal have et indgående kendskab til EGA Handicapsystemet,
  • er forpligtet til at administrere systemets regler i alle medlemmernes interesse,
  • medvirker til at sikre, at handicapsystemet er kendt af og overholdes af klubbens medlemmer,
  • i samarbejde med turneringsudvalget og klubbens sekretariat tilrettelægger administrationen omkring godkendelse af turneringer som tællende, indlevering af scorekort, registrering og regulering af scorer og handicap,
  • træffer afgørelse om skønsmæssig regulering af et medlems handicapindeks,
  • i samarbejde med baneudvalget, turneringsudvalget samt sekretariatet tilvejebringer grundlaget for DGU's fastsættelse af Course Rating og Slope samt fastsætter banens handicapnøgle efter de af DGU fastsatte retningslinjer herfor.

Handicapudvalget er underlagt DGU’s Amatør- og Ordensudvalg og dermed ikke klubbens bestyrelse, men udvalget informerer klubbens bestyrelse om brud på handicapsystemet og om forhold, som efter sagens natur kræver bestyrelsens handling eller som bør komme til bestyrelsens kendskab.  Hvert år i januar aflægger udvalget en beretning til betyrelsen om sit virke.

 


Bill Currie
Bill Currie
Formand
Tuulia Kofoed Svarø
Tuulia Kofoed Svarø
Bestyrelsens repræsentant
Lis Reng Jensen
Lis Reng Jensen
Medlem
Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2019
Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Steen Broby
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser