Breddeudvalg

Bestyrelsen sammensætter breddeudvalget og udpeger en formand. Bestyrelsesrepræsentanten har i samarbejde med breddeudvalget ansvaret for at udvikle og fastholde medlemsskabet for eksisterende medlemmer i Smørum Golfklub. Det er udvalgets ansvar, at der for de enkelte områder udarbejdes målsætninger og budgetter for den kommende sæson til bestyrelsens godkendelse, samt at sikre opfølgning på efterlevelsen af de formulerede målsætninger.

Breddeudvalget
Det er ikke kun elitespillerne, der pusles om i Smørum Golfklub. Hele breddeidrætten er med og får samme muligheder for at udvikle deres spil til det niveau, de har talent til og ambition om at nå. Derfor hører både  Regionsgolf og Hyggeturneringer ind under udvalgets opgaver. I begge tilfælde er det et spørgsmål om at udvikle evner og socialt netværk gennem konkurrence på et ligeværdigt niveau.

Er du helt ny og skal på banen, så findes der i regie af Begynderudvalget også Kaninturneringer, som er første skridt. Kaninturneringer kaldes også Begynderturneringer, og her kan du deltage, når du har taget golfkørekort og træneren siger god for dig. Kaninturneringer er skabt for at give nye medlemmer med handicap mellem 54 og 52 den fornødne spillemæssige rutine og selvtillid, der skal til for at kunne deltage i regulære Klubturneringer og senere Regionsgolf, nationale mesterskaber og så videre…

God fornøjelse.
Steen Gejl LyngbyeSteen Gejl Lyngbye
Steen Gejl Lyngbye
Formand
Jesper Therkildsen
Jesper Therkildsen
Bestyrelsens repræsentant
Tuula Undall
Tuula Undall
Medlem
John Deleuran
John Deleuran
Medlem
Jørgen Lemming
Jørgen Lemming
Medlem
Susanne Stender
Susanne Stender
Medlem
Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND