Turneringsbestemmelser

Her kan du læse de generelle turneringsbestemmelser for klubturneringer i Smørum Golfklub.

Generelle turneringsbetingelser


1. Handicapbegrænsning mv.
Klubturneringer er for medlemmer af SMØRUM GOLFKLUB som er fyldt 16 ÅR, med registreret handicap på max 36. Der spilles i alle turneringer efter The R&A og USGA Rules, samt gældende lokal regler. Medlemmer med reduceret medlemskab (F-medlemmer) vil blive opkrævet greenfee udover turneringsfee ved deltagelse i klubturneringer som ligger uden for deres medlemskabs spillerettigheder.

Tilmelding og betaling af turneringsfee skal ske elektronisk via Smørum Golfklubs hjemmeside/golfbox, Tilmelding åbnes min. 14 dage før turneringen. Turneringsfee er 75 kr. såfremt ikke andet fremgår af turneringsbetingelserne

2. Aflysning af en turnering / Afbud til klubturnering
Skal ske senest 45 min. inden turneringens start, via mail til SGK. Oplys navn, medlemsnummer og turneringsdato/navn. Udeblivelse uden afbud eller for sent meddelt afbud kan medføre karantæne i klubturneringer. Ved udeblivelse uden afbud fra flere turneringer vil der kunne blive tale om længerevarende karantæne.

Det kan ske, at en turnering på dagen aflyses grundet vejret.  I sådanne tilfælde refunderes matchfee som udgangspunkt ikke. Det samme er gældende, hvis der er betalt for forplejning. Melder man fra en turnering efter at startlisten er offentliggjort, refunderes turneringsfee ikke, og samme regel gælder, hvis der er betalt for forplejning.

3. Tee-off
Scorekort skal være personligt afhentet senest 30 minutter før spillerens starttidspunkt, dog ved gunstart 30 min før første start i turneringen. For at fremme afviklingen af klubturneringerne, har turneringsudvalget besluttet, at manglende afhentning af scorekort inden for fristen medfører, at man ikke kan deltage i turneringen. Spillerne bør møde på teestedet senest 5 minutter før starttidspunktet.

4. Sikkerhed og afvikling
Ved spil på banen er det Forbudt at udføre et slag, uden først at have forsikret sig der ikke er fare for andre i forbindelse med dette, Lyssignaler og klokker skal benyttes hvor disse forefindes. I tilfælde af at dette ikke overholdes, og komiteen skønner at overtrædelsen har været en bevidst handling, vil spilleren blive diskvalificeret.

Kaldehuller afvikles på følgende måde: Når alle har deres bold på green, og holdet bagved tydeligt står klar på teestedet, lader man dem slå ud fra tee og så går man ind og spiller færdigt.

5. Turneringsafslutning
Alle scorekort fra en start tid skal afleveres sammen: det er den enkelte spillers ansvar at sikre alle scorekort bliver afleveret sammen. Scorekort skal afleveres med sammentælling af slag og/eller point

6. Præmieregulativ
Præmier overrækkes samlet, for A+B og for C+D når turneringsresultatet for disse grupper er klart. Der tilstræbes 1 præmie pr. påbegyndt 8 deltagere i hver gruppe. Personlig tilstedeværelse ved præmieoverrækkelse forudsættes. I modsat fald bibeholdes den opnåede placering, hvorimod den opnåede præmie bortfalder. Dette gælder også for tættest på hul præmier.

7. Lige resultater i klubturneringer
Ved lige resultat i en klubturnering benyttes matematisk metode ( 18-9-6-3-1-lodt ) til at afgøre hvem der vinder i den enkelte række.

8. Turneringsledelse
Turneringsledelsen har det fulde ansvar for afviklingen, men ikke for betingelserne, der er fastlagt af Turneringsudvalget. Turneringsledelsen fremgår for den enkelte turnering.

9. Caddies og buggies
Caddie er ikke tilladt i klubturneringer.

Brug af persontransporterende udstyr er ikke tilladt i klubturneringer. Helbredsmæssige årsager kan udløse en dispensation. Turneringsudvalget forbeholder sig ret til at bede om dokumentation inden godkendelse af dispensation. Der skal søges dispensation direkte til turneringsudvalget. Dispensationen gælder kun i almindelige klubturneringer. Turneringsudvalget forbeholder sig ret til at revurdere dispensationen til enhver tid.

Gruppeinddeling
I golfsæsonen opdeles alle almindelige klubturneringer på følgende vis:

Rækker er lige store opdelt på handicap

Når der spilles i flere rækker, findes inddelingen kun i GolfBox, når startlisten er udsendt.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK