Overblik


I Smørum Golfklub har vi over 200 juniorer og ynglingespillere. Alle har mulighed for at være med i et fællesskab der omfatter alt fra træning, turneringer til socialt samvær. Der er plads til alle ungdomsspillere uanset handicap og ambitioner. I sidste ende handler det om at spille golf og have det sjovt. Fra Pode til Ynglinge eller Elite.

Formål
Fødekæden til spillere i SGK Elite begynder i juniorafdelingen.

En afgørende faktor for at realisere SGK Elites målsætning (”At være en magtfaktor i dansk golf både for herre- og damehold, såvel som individuelt”), er derfor et effektivt talentarbejde med klubbens bedste og mest seriøse juniorspillere.

Det er ungdomsudvalgets målsætning og ambition, at kunne levere minimum to nye elitespillere på højeste niveau hvert år. Udover at finde og udvikle talenter til SGK Elite, er det samtidig Smørum Golfklubs ønske og ambition, at være golfklubben med Danmarks førende ungdomsafdeling målt på resultater, socialt liv og omdømme.

Her kan du læse, hvad du kan forvente af SGK og Ungdomsafdelingen, samt hvad vi forventer af dig som medlem - eller jer som forældre til et ungdomsmedlem.

Der vil være en beskrivelse fra pode til ynglingespiller, samt hvilken vej, der er til eliten.

Du kan blive medlem af Smørum Golfklub fra du er fem år. Fra fem år og til og med det år du fylder 24 år, er du en del af ungdomsafdelingen.

Fra fem til otte år er du Pode, og skal altid være i følgeskab med en voksen - også under træningen. Fra du er ni år til 18 år er du junior. Fra 19 til 24 år er du yngling.

Ved indmeldelse skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og fødselsdato, og du vil så blve udstyret med et medlemsnummer.

Ønsker du at vide mere om at gå til golf, kan du altid kontakte en fra Ungdomsudvalget, som kan hjælpe dig.

Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK